Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Оригиналния крик на Диско 3
Свий
X
-
От: Оригиналния крик на Диско 3
С крика се повдига само част от колата, така че нормално да не е оразмерен за 2.7тона
Ама като го гледам на снимката досущ му прилича на този във Витарата, ама на моя пише 900кг
Замени с го с маслен крик - за мен са по-удобни за работа, но вероятно няма да пасне в предвидената ниша за оригиналния и ще трябва да му търсиш друго място.о 88 з 417 оо 4 - Стоян
-
Колко добре е оразмерен, практиката го доказа...И аз си мисля за маслен,но трябва да е с дълъг ход (това Диско е с независимо окачване и се повдига рамата)Може би някакъв камионджийски...?Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнениеС крика се повдига само част от колата, така че нормално да не е оразмерен за 2.7тона
Ама като го гледам на снимката досущ му прилича на този във Витарата, ама на моя пише 900кг
Замени с го с маслен крик - за мен са по-удобни за работа, но вероятно няма да пасне в предвидената ниша за оригиналния и ще трябва да му търсиш друго място.Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Хм, УАЗ е доста по-лек...Дали ще държи?Първоначално публикуван от bochkata Преглед на мнениеМарто,вземи си винтов крик за УАЗ.Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Щом на ГАЗ-53 издържа не виждам проблем и на диско да издържи.Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнениеХм, УАЗ е доста по-лек...Дали ще държи?0осем9осем7шест0осем7едно
Миро
Коментар
-
-
Миро това нее крик от УАЗ , да нее газков ? Ето моите - оригинални саПървоначално публикуван от bochkata Преглед на мнение[ATTACH=CONFIG]578724[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]578725[/ATTACH]На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
От маслените има и двубутални. Повдигат доста. Първо излиза едното бутало до край, след това излиза следващото, на телескопичен принцип. Лошото е, че почват от 5 тона, струват 80лв и не са толкова компактни като оригиналният.Павел Викторов - 0 осем 7817878 три
Коментар
-
Газков е,нямам снимка на уазов,но газковият е за повече тонаж за това качих снимката.Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеМиро това нее крик от УАЗ , да нее газков ? Ето моите - оригинални са0осем9осем7шест0осем7едно
Миро
Коментар
-
Ти с такъв ли си сега? Рамата ли повдига или моста ? Т.е. трябва ли да се преработва ?Първоначално публикуван от Тони1 Преглед на мнениеДа не ви показвам снимка на моят(същият),колко се усука,пълни боклуци.Мисля,че ако намериш оригиналния бутален от P38,ще решиш проблема.
P38 не е ли по-лек от нашите тучове ?
Колкото повече, толкова повече . Май ще е нещо такова...Първоначално публикуван от paksss Преглед на мнениеОт маслените има и двубутални. Повдигат доста. Първо излиза едното бутало до край, след това излиза следващото, на телескопичен принцип. Лошото е, че почват от 5 тона, струват 80лв и не са толкова компактни като оригиналният.Последно редактирано от бат'Марто; 05-05-13, 15:43.Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнениеТи с такъв ли си сега? Рамата ли повдига или моста ? Т.е. трябва ли да се преработва ?
P38 не е ли по-лек от нашите тучове ?
Колкото повече, толкова повече . Май ще е нещо такова...
С такъв съм и ми се вижда в пъти по стабилен от онова подобие дето ни го слагат на л322 и диско3,но вярно че май има разлика от типа на 200кг. в повече на диското ,иначе аз винаги по мостовете вдигам,още повече че към крика върви супер дълга щанга за вдигане
Коментар
-
Тук ме хвърли в размисъл...Как така по мостовете? То няма мостове... Къде подлагаш?Първоначално публикуван от Тони1 Преглед на мнениеС такъв съм и ми се вижда в пъти по стабилен от онова подобие дето ни го слагат на л322 и диско3,но вярно че май има разлика от типа на 200кг. в повече на диското ,иначе аз винаги по мостовете вдигам,още повече че към крика върви супер дълга щанга за вдиганеВиден столичен ихтиолог
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар