Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво става с Land Rover

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Какво става с Land Rover

Първоначално публикуван от velio Преглед на мнение
    Интересно ми е кой ще е представител в България? Защото, според мен М. Пф. би трябвало да извадят ЛР от представяните от тях марки. Или не съм прав?
    Това нали се сещаш кога ще стане... Поне 2 години след като Форд купи ЛР от БМВ във Мото Пфое гледаха на Defender-a като термин от Американския баскетбол... А от икономическа гледна точка, това, че МП няма да са официалне представител на ЛР а примерно дилър от един момент нататък е изцяло в тяхна полза.

Коментар

Сега представител на тата е Анкол,ама хич не ги виждам да могат за в бъдеще да поддържат ЛР.При техните традиции в търговията с части втора употреба.
      В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Като се има впредвид :
        БМВ продава ЛР 2000г. на ФОРД.
        До 2004 ЛР работи с части на БМВ.
        МПфое става представител 2004г.
        Та вскоро време промени никакви!
        А каккви двигатели ще вграждат юнаците от ТАТА?
        За да правиш такава марка се изка мощен технологичен гръб и традиции в областа на машиностроенето.Тата какво може да предложи в това отношение?
        Производство на сбирщак от евтини части или само чисто менажиране на марката под шапката на УТВЪРДЕН производител
        (ФОРД разбирай доставчик на части).

Коментар

За това че скоро няма да има промени в дилърската мрежа съм абсолютно съгласен.Но за моторите не. Форд не вграждаха свои мотори.Диско 2 и дифендър-Чисти мотори на ЛР,Рейндж-първо на бмв,после на ягуар и ПСА,Диско3-Ягуар и ПСА.Единствено с новия ТД8 на рейднж 2007 не съм наясно.
          В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Е ми продадоха ги вече на Tata Motors, как ще е по-нататък не знам.
            Стремят се към световния пазар, четох в сайта им , че са купили на Daewoo сегмента за камиони и изнасят яко от Южна Корея. Също така имат джойнт-венчър с Fiat в Индия и правят колите им , малките модификации. А дня ден четох, попадна ми случайно ,че Ratola ще ги представляват в БГ.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X