Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Причукване в диференциал на Land Rover Discovery 2 Td5

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Причукване в диференциал на Land Rover Discovery 2 Td5

Питане към знаещите-тези дни ми се появи причукване в задния диференциал. Чува се при подаване или отнемане на газта. Ходих в сервиз и там ми отговориха, че това е нормално и да не го пипам докато не започне да вие.
    Моля за вашето мнение, защото според мен това не е нормално.
    LZ1AID

От: Причукване в диференциал Диско 2

Вероятно имаш луфт в касетата. Следва счупване на оста и от там на главното предаване. Друг въпрос е, че чукането от дифа, може да се окаже тотално разбит накрайник на А рамото. Звука е същия. Смени сервиза.
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
      Вероятно имаш луфт в касетата. Следва счупване на оста и от там на главното предаване. Друг въпрос е, че чукането от дифа, може да се окаже тотално разбит накрайник на А рамото. Звука е същия. Смени сервиза.
      Тарга, на двойката нема А-рамо. Има watts-link, който по принцип също лопа при лашкане напред-назад, ако са му фирясали тампоните, ама лопа в пъти повече при клатене настрани.
      Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Мамка му, кой да види че е двойка. Значи отива на касета. Може и от междинния да го предава, ама е по-малко вероятно.

Коментар

Разбито каре също може да чука така при "лашкане" напред,назад.
          ОФA ДБ 2.5тдс 97г, ЗИЛ450506,тел.0899751844

Коментар

От: Причукване в диференциал на Land Rover Discovery 2 Td5

Може, ако персонала в сервиза е съставен от акушерки. Но определено си прав. Вече нищо не може да ме учуди.

Коментар

Има вероятност вече да е счупена оста на сателитите,признаците са същите и дифа продължава да си работи.Аз вече съм имал 2 подобни случая появява се тракане при подаване и отнемане на газта.След като разглобя дифа се оказа,че оста е счупена на 3 части.
              0885719173-Красимир

Коментар

Вие хубаво ме подредихте. Съвета е отваряне? Ако е отваряне бихте ли ми дали сервиз в Пловдив-най близко ми е.
                LZ1AID

Коментар

При Стоян(ssspeed)
                  о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X