Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Здравейте, и аз се сдобих с Диско 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Здравейте, и аз се сдобих с Диско 2

Здравейте на Всички,

И аз след неколкомесечно търсене най-накрая се сдобих с едно Дискавъри 2 , 2.5 ТД5, родено на 16.12.1999/добре че е било преди Коледните празници /. Автомат, с изрядна сервизна книжка, на 215 000 км. Внос от Швейцария. Смених масла, филтри, прегледах/ме всичко останало и се надявам да си го карам безаварийно.
    ето и малко снимки
    Прикачени файлове
    "Land Rover не губи масло, той маркира територия."

Искам България чиста!!!

До: Здравейте, и аз се сдобих с Диско 2

Честито! Това ми е любимия модел- да те радва и безавариино. Профилактично си почиствай отводнителните тръби на шибидасите.
    http://www.agentura.ru/specnaz/gru/spezi_1.jpg
    Lancia Kappa TDS (такъв...италиянски петак) / Land-Rover 88 Series 3 FFR, 2.25Petrol

Коментар

Първоначално публикуван от Didost Преглед на мнение
      Здравейте на Всички,

И аз след неколкомесечно търсене най-накрая се сдобих с едно Дискавъри 2 , 2.5 ТД5, родено на 16.12.1999/добре че е било преди Коледните празници /. Автомат, с изрядна сервизна книжка, на 215 000 км. Внос от Швейцария. Смених масла, филтри, прегледах/ме всичко останало и се надявам да си го карам безаварийно.
      ето и малко снимки
      Честито! Със здраве да го караш!

Моят опит е повече от скромен и суеверно ме е страх да не би да дърпам дявола за опашката, но имам чувството, че нов внос от Ш в е й ц а р и я значи нещо. Щото и мойто джипче е оттам, включително с добра сервизна книжка. Засега е ОК.

Поздрави!
      Искам България чиста!

Коментар

Хайде честито! Със здраве да го караш и добре дошъл в компанията.

Коментар

Честито и от мен, машинката изглежда много добре, със здраве да си я караш
          LZ1PER

Коментар

Честито и от мен. Виждам на снимките ,че е с ТД5, много сполучлив и непретенциозен двигател - добър избор.

Коментар

Първоначално публикуван от Asen - Dezki Преглед на мнение
              Честито! Това ми е любимия модел- да те радва и безавариино. Профилактично си почиствай отводнителните тръби на шибидасите.
              Честито готин камион.Натоя чиче всичките джипки бяха лачени.
              Асене къде са тия животни на шибидасите.
              Land Rover Discovery:
              - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
              Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Провери си гайките на гумите имат декоративна капачка отгоре на всяка.На една от тях има вдлъбнатинка ако я има там гайката е секретна в калъфа под седалките ТРЯБВА да стои обикновенния ключ+секретния.Аз го разбрах чак на 5 -тия ден като реших да сваля гумите за оглед на накладките.Басийй ужаса като го видях.Ако бях спукал гума още да съм там.Ключа го направих-като се обадих на продавача.ААААА ще го потърсим .....още го търси.
                Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 23-08-07, 21:21.
                Land Rover Discovery:
                - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".

Коментар

Първоначално публикуван от 5-ракиев Преглед на мнение
                  Честито готин камион.Натоя чиче всичките джипки бяха лачени.
                  Асене къде са тия животни на шибидасите.
                  Ауу- заигравка е-аз последно ги продухвах от горе на долу- разколачваше се тапицерията иколо шибидаха- не е от най лесните ама по спомен се сваляше уплътненитео от вътрешната срана. Иначе търсих лесен вариант- не стаа, маркучлетата не се показват, от горе като надувах, въздуха свистеше някъде по колонките. В интерес на истината рядко идват за тази процедура, но като прокапе е неприятно.
                  http://www.agentura.ru/specnaz/gru/spezi_1.jpg
                  Lancia Kappa TDS (такъв...италиянски петак) / Land-Rover 88 Series 3 FFR, 2.25Petrol

Коментар

Първоначално публикуван от 5-ракиев Преглед на мнение
                    Провери си гайките на гумите имат декоративна капачка отгоре на всяка.На една от тях има вдлъбнатинка ако я има там гайката е секретна в калъфа под седалките ТРЯБВА да стои обикновенния ключ+секретния.Аз го разбрах чак на 5 -тия ден като реших да сваля гумите за оглед на накладките.Басийй ужаса като го видях.Ако бях спукал гума още да съм там.Ключа го направих-като се обадих на продавача.ААААА ще го потърсим .....още го търси.
                    Благодаря ви за напътствията и пожеланията. И аз разбрах за моите секретни болтове на джантите съвсем скоро.

Искам България чиста!!!

Коментар

Мотор ТД5:шпилки изпускателен колектор, по кабелите за помпите-дюзи тече моторно масло и пълни компютъра, който ги управлява, тече гориво от конзолата чрез която горивото влиза в главта на мотора и т.н.
                      Според мен най-истинския Ланд Ровър е модела Vogue на Рейндж Ровър след 2005г.

Коментар

Първоначално публикуван от Sho Преглед на мнение
                        Мотор ТД5:шпилки изпускателен колектор, по кабелите за помпите-дюзи тече моторно масло и пълни компютъра, който ги управлява, тече гориво от конзолата чрез която горивото влиза в главта на мотора и т.н.
                        Според мен най-истинския Ланд Ровър е модела Vogue на Рейндж Ровър след 2005г.
                        Колегата Didost не е споменавал за такива проблеми те станат ли айде в първи клас.Ни го плаши човека нека му се нарадва де.И аз чакам от някаде да гръмне лимонката/кола втора употреба/.Ееее....
                        Land Rover Discovery:

Коментар

Абе, хора, много мека тая ламарина на Диското бе. Някой ми е изпрал шофьорската врата, станала е дупка направо. Мисля да слагам железа отвсякъде, като на това Диско /на снимката/. И дали това ще ми спести главоболията с застрахователи, тенекиджии и пр. Дали дупките за монтаж на Диско 1 и 2 съвпадат, имате ли идея ?
                          Прикачени файлове

Искам България чиста!!!

Коментар

Първо честито,да си я караш с кеф,като близначе е на моята.Второ автомобила ти е скъпа инвестиция.Ако имаш възможност си направи пълното автокаско на максималната му цена.Няма да съжаляваш.До сега не съм имал проблем при необходимост.Спестява много ядове.
                            Асене,тече ми в колата от тия простотии на шибидаха.Колко време продължава цялата работа.Към 20.09. може да идвам в София.
                            Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
                            "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
                            "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X