Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Discovery TD5- Най накрая се сдобих и аз!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Discovery TD5- Най накрая се сдобих и аз!!!

След дълго чакане, проучване ,разглеждане , почесване и стискане на пари /около 2год./ и задаване на разни въпросчета из форума и аз се здобих с жипка...Диско ТД5, края на 2000г, под 150000км, реални, внесох си го от Германия след две безуспешни ходения до там,и три в Италия, колата е в сравнително добро състояние като изключиме счупена предна броня и липса на халогените/ама така или иначе ще се сменя с метална../
    Избора беше между 4-рънър, Г класа и Диско ТД5, дизели всичките разбирасе, но надделя Ровера като най нов, най малко километри и най висока мощност...а съм и пристрастен към марката като бивсш служител на Мотопфое...
    Колеги роверисти ...помагайте с съвети за жипката...и на некоя разходка може да дойда да го накалям...макар че си е паркетник още...но тепърва ще предстоят промени по него...
    PS само снимки така и не се научих да качвам,,,,да се изфукам с лаченото роверче..
    Disco II td5
    2" OME,Safari snorkel, front D44bumper, 9500winch,chip, Fedima 265/70/16
    planed: air locker, rear D44bumper

До: Discovery TD5- Най накрая се здобих и аз!!!

Бравос,маи си уцелил джипката.Честито и дано не ти създава проблеми.
    Емил-00356 99872043-Малта
    Defender-90

Коментар

здравей и добре дошъл,да ти е честита и много километри с малко ядове.Кефи се автомобила е страхотен,колкото повече време го управлявам толкова повече ми харесва.Хм,май се пристрастявам
      Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
      "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
      "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

Честито!

Първоначално публикуван от ivanomir Преглед на мнение
        ...помагайте с съвети за жипката.....
        Сменяй маслото, сипвай нафта и карай със здраве

Коментар

След дълго чакане, проучване ,разглеждане , почесване и стискане на пари /около 2год./ и задаване на разни въпросчета из форума и аз се здобих с жипка...Диско ТД5, края на 2000г, под 150000км, реални, внесох си го от Германия след две безуспешни ходения до там,и три в Италия, колата е в сравнително добро състояние като изключиме счупена предна броня и липса на халогените/ама така или иначе ще се сменя с метална../
          Избора беше между 4-рънър, Г класа и Диско ТД5, дизели всичките разбирасе, но надделя Ровера като най нов, най малко километри и най висока мощност...а съм и пристрастен към марката като бивсш служител на Мотопфое...
          Колеги роверисти ...помагайте с съвети за жипката...и на некоя разходка може да дойда да го накалям...макар че си е паркетник още...но тепърва ще предстоят промени по него...
          PS само снимки така и не се научих да качвам,,,,да се изфукам с лаченото роверче..
          Честито и със Здраве да я караш Дъъъъъълги години и много да те радва
          Яро сигурно ще ти даде съвети (Той Много обича марката)

Коментар

Честито! Желая дълги години и много безаварийни километри с нея!
            Дай боже всекиму!
            "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Честито и от мен колега, хубаво е да се множим, със здраве да си я караш и много да те слуша.
              LZ1PER

Коментар

Честито и от мен , дълго и безаварийно каране.

Коментар

Честито и от мен безаварийно каране много дате кефи.Все едно си се качил на ИКАРУС-4х4.
                  Land Rover Discovery:
                  - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
                  Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

честито и от мене и да го караш с густо
                    а едно въпросче какви промени ще правиш
                    ако случайно броя на кончета не ти хареса може да хвърлиш поглед на http://www.twistedperformance.co.uk/..._discovery.htm и да вкараш във впряга още някой друг жребец
                    [img]http://www.danasoft.com/sig/thedog444.jpg[/img]
                    [SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]
                    [COLOR=Yellow] един отбор е на света[/COLOR]
                    [COLOR=Black]завинаги в нашите сърца [/COLOR]
                    [COLOR=Yellow]за нас е той религия[/COLOR]
                    [COLOR=Black] о БОТЕВ пловдив[/COLOR]
                    [COLOR=Yellow] наи-великия[/FONT][/SIZE][/COLOR]

Коментар

До: Discovery TD5- Най накрая се сдобих и аз!!!

Много скъпи тия чипове бре???
                      LZ1PER

Коментар

да чип ще се сложи по натам, щото наистина са му малко кончетата, но от тука ще го взема, от Диджитал тунинг към 800лв е и все пак дават някаква гаранция...
                        Поръчах си филтри и стъклоповдигач от тук: www.paddockspares.com, някой пазарувал ли е от там...има ли по изгодни места...и къде..., щото в Мото пфое хич не ми харесват цените, дори със сериозна отстъпка която мога да взема..
                        а..първия тунинг беше ксенон да му сложа...щото ми беше пристигнал за другата кола...на къси е перфектен ама дългите са гола вода...т.е. имам дълги ксенони и къси обикновенни светлини..вместо обратното ..ама за 130$ това е...сега ще поръчам Биксенон та ще видиме...
                        Disco II td5
                        2" OME,Safari snorkel, front D44bumper, 9500winch,chip, Fedima 265/70/16
                        planed: air locker, rear D44bumper

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
                          Много скъпи тия чипове бре???
                          Мога да препоръчам чиптунинг при www.digitaltuning.bg . Аз сащо съм с двигател ТД 5, и смело твърдя, че съм доволен.
                          За един час работа е , и можеш да вдигнеш мощноста на Диското на 173 к.с. , без да се налага да пипаш каквото и да е друго по двигателя.
                          Последно редактирано от Виктор Мечкаров; 15-08-07, 07:49.

Коментар

....www.paddockspares.com, някой пазарувал ли е от там......
                            Да, направих пробна поръчка, за да проверя финалното оскъпяване и сроковете за доставка.

Общо взето:

Доставката беше изпълнена за 3 дни
                            Цената на продукта + около 60% в които са включени всички такси, VAT-ове, транспортни и т.н.

Излезе ми почти 2(два) пъти по-евтино отколкото в МотоПф или Дару.

Коментар

Честита придобивка!
                              Да я караш дълго и безаварийно!
                              Toyota Hilux 3.0 D4D 2008
                              Discovery 2.5 TD5 2000 EX
                              Land Rover Discovery 2.5 TDI 1996 EX

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X