Здравейте, имам теч на вода от люка на Discovery 2,можете ли да ми кажете къде се намира изхода на тръбичките за отводняването му /някъде до гумите ли/? Как проверявате дали са запушени, и ако сменя уплътнението с ново дали ще се реши проблема?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Land rover Discovery 2 отводняване на шибидаха
Свий
X
-
Land rover Discovery 2 отводняване на шибидаха
Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 20-01-13, 20:22.Тагове: Няма
-
От: Land rover Discovery 2 отводняване на шибидаха
Закачени са в предните ъгли на "тавата" има един пластмасови "ъгълчета" дето се разлепват с времето и подлива от там, тръбите минават през страничните греди на челното стъкло и се оттичат в пространството зад предните гуми (следавй линията на колонката, някаде около или зад предните калобрани). Това за предния - задния е подобен но тръбите минават от другаде .
Ето схема на шибидака да се ориентираш"
Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 16-01-13, 17:10.LR Disco II, Td5
-
Разкачи тавана ( само отпред ) , и ще можеш да достигаш тръбите от двете страни . Отгоре е мисия почти невъзможна , щуцерите оградени на снимката са пласмасови . По голямата част от тях е преградена фабрично от крепежа на люка . Това спомага запушването , и затруднява отпушването отгоре . При мен се оказа счупен левия , залепих го с двукомпонентно лепило . Но първо си провери уплътненията на люка.
Коментар
-
Мерси за отговорите, днес ги отворих и на двата люка бяха счупени.
Съобщение от модератор:
Моля, напишете си в профила от къде сте. ...ЦЪКПоследно редактирано от PETER PETRAKIEV; 20-01-13, 20:22.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар