Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Чистачки Дифендър

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Чистачки Дифендър

Рамото на чистачките е на шлици и не се застопорява накрая с гайка, дърпаш и лесно се вадят, ако пречат де. Механизма за сваляне е отвътре долу на рамката.

Коментар

Първоначално публикуван от scaramouche Преглед на мнение
      Рамото на чистачките е на шлици и не се застопорява накрая с гайка, дърпаш и лесно се вадят, ако пречат де. Механизма за сваляне е отвътре долу на рамката.
      Не изпадат ли самички?
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Не изпадат, защот има едно напречну боалтчанци, което ги фиксира към оста.
        Това със свалянето на джама е голяма врътня, а после трудно се уплътнява (ако изобщо е преставало да тече между рамката и джама).
        Яро, даже и на LR Series I, чистачките са под рамката на предното стъкло. Явно ти е необходим опреснителен курс- товари бурето с вино и идвай. Аз съм подготвил техническа литература, практическо помагало и вратни пРажоли.
        There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
        No wahalla.

Коментар

Е начи ако има болте не е баш дърпаш и вадиш
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Ами, как да ти кажа? Всъщност е доста по-сложно- или болтчаанциту не може да се развие, или дори развито, чистачката е като заварена за оста, за сметка на това пък после не можеш да я фиксираш към оста и т.н... Аз заради това използвах широкообхватният технически термин "Голяма врътня".
            Май и ти ще трябва да дойдеш с Яро.
            No wahalla.

Коментар

Мерсаж, бате. Мен ме интересуваше чисто теоретично как е решен въпроса, ама друго си е богатия емпиричен житейски опит.
              Начи викаш ако седна да правя кола с падащ джам да не ползвам елементи от Дефендер

Коментар

Занимавай се с паднали жени, с паднали джамове недей...
                No wahalla.

Коментар

На 200тди 110 се махаха без гайка /дърпаш рамото от шлиците/... при мен шлиците бяха позаминали и си ги дофиксирах на половин година защото падаха. Стъклото пада от два болта в долните краища. Там има гайка която се развива и пада. Не духа при вдигане после защото луфта които се получава е мнооооого малък и даже при мноооого изгнила изолация не е имало проблем после. Единствено не ми е харесвала рамката на вратата... пада джама напред, нямаш покрив и страниците но рамката на вратата остава да стърчи

Коментар

Да има болтче но то не държи рамот на чистачката, а преходника,който се свързва с оста на моторчето.От другата страна на този преходник са шлитците на ,които се слага рамото.

Съобщение от модератор:
                    Моля, напишете си в профила от къде сте.
                    ...ЦЪК
                    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 28-11-12, 17:56.
                    Войната е мир, свободата е робство, невежеството е сила.

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                      Мерсаж, бате. Мен ме интересуваше чисто теоретично как е решен въпроса, ама друго си е богатия емпиричен житейски опит.
                      Начи викаш ако седна да правя кола с падащ джам да не ползвам елементи от Дефендер
                      Или от УАЗ , те са " братчеди " .Натиснете снимката за да я уголемите

Име:S7301561.JPG
Прегледи:3
Размер:267.3 КБ
ID:5429427
                      На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

...

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:11.jpg
Прегледи:1
Размер:115.6 КБ
ID:5429433

Име:13.jpg
Размер:136.9 КБ
ID:5429434

Име:14.jpg
Размер:135.4 КБ
ID:5429435
                        Land Rover Discovery:
                        - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
                        Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X