Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Чупи - Купи

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Чупи - Купи

Е аз вече съм на фаза КУПИ)).Строшиха ми се лагерите на предното колело, след полуоската има два лагера.Някой има ли информация от къде мога да си ги закупя.В Мото-фое ми обявиха 120 лв. за бройка.
    LR DISCOVERY I, 1989 / 2.5TDi

До: Чупи - Купи

Че виж кво пише на тях де.

Коментар

Първоначално публикуван от cop187 Преглед на мнение
      Е аз вече съм на фаза КУПИ)).Строшиха ми се лагерите на предното колело, след полуоската има два лагера.Някой има ли информация от къде мога да си ги закупя.В Мото-фое ми обявиха 120 лв. за бройка.
      Питай в Дарукар , може да са по-евтини

Коментар

Бе там трябва да стоят стандартни лагери, кво се правите на госпожици. Извади ги, виж кво пише на черупките.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
          Бе там трябва да стоят стандартни лагери, кво се правите на госпожици. Извади ги, виж кво пише на черупките.
          И ако пише размера си го запиши и потърси лагери с този размер. Лагери поне досан докуз
          Поздрави
          Тодор Томов
          =============================
          Не е страшно да се родиш тъп,страшно е да си умреш тъп!!
          Toyota LJ70, 1KZ,+++, pics TУK

Коментар

Каква е джипката?
            На някой Ровъри лагера не се сменя, сменя се цялата главина.

Първоначално публикуван от T.T Преглед на мнение
            И ако пише размера си го запиши и потърси лагери с този размер. Лагери поне досан докуз
            Поздрави
            И аз така си мислях ама на.....
            Когато трябваше и аз да сменям един в дифа се размазах от обикаляне-няма и няма, оказа се, че като го намерих само на едно единствено место струваше 20лв. повече от колкото в Дарукар.
            LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
              Каква е джипката?
              На някой Ровъри лагера не се сменя, сменя се цялата главина.
              DISCOVERY'89_25TDi
              Иначе за надписи по лагера има ама си спомнм само "Made in USA"-май ще трбва да погледна пак.

Коментар

Търси цифри, не букви бре.
                http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Не можах да намеря време да пообиколя магазините и затова се набутах в Мото-фое и срещу скромната сума от 262 лв.( два лагера по 120лв. и два семеринга по 11 лв.), я подкарах отново.
                  Голяма мъка имах със свалянето на втория лагер за разлика от първия, който бешее на N броя парчета и се изсипа още с махането на полуоската, тоя втория се беше срастнал с оста.Дърпане, пилене с пила, пак дърпане и заиграване с всякакъв род щанги,лостове и каво ли не щуротии и неще ли неще.Накрая се наложи да го срежеме с флекса -( У флексо е истината!!!), как лесно, бързо и не чак до там безшумно се свали)))
                  А сега да питам за нещо друго. Изкривих и стабилизиращата щанга на волана тази където се намира зад предния мост и има един амортисьор на нея.Интересува ме от къде да си я купя на нормална цена, няма смисъл да ви казвам, че просто нямам време да обикалям магазините,ще съм ви много благодарен ако ме насочите към някой точен адрес.

Коментар

Мда. За стандартни лагери не се обикаля никъде. С номера се отива в първият магазин с табела Лагери, и се купуват български, № хххх, а не "лагери за колата на жена ми". Толкова големи лагери струват 5-15 лева единият.
                    Стабилизиращата и кормилната щанга са различни неща. Виж това вече е само за тоя модел на тая фирма.
                    На практика изправяните и усилвани щанги не стават. Изправят се с бой в дървото, и после издържат колкото да се прибереш. Сменят се с оригинални.

Коментар

SNR Лагерите са по 30 лв. Тимкен са по 40 лв. ако става въпрос за тия на главинта , а тия които са на сверата отгоре и отдоло са по 44 лв с тимкен в Дружба , добро качество са !

Коментар

Та ще кажеш ли номерата на лагерите?На мойто Диско1 също са за смяна на предна лява главина.
                        Диско 300TDI
                        Scott Purgatory
                        0889 84 6161

Коментар

Абе колеги ! Вие не четете ли всички мнения в темата ЛР ? От Paddock за 15 дни за никакви пари можете да си доставите и лагери, и щанги и какво ли не ! Какви са тия извращения - 240 лв. за 2 лагера ? А малко ръждясали щанги можете да намерите и при Леви - Трейдкар на Красно село.
                          Поздрави
                          Владо Рангелов
                          П.П. Извинявайте за тона, но тия от МотоПфое нямат мярка !
                          Land Rover Discovery 1-300tdi

Коментар

това дето го намерих като инфо е че лагерите на SKF в Бг за главината на Диско1 и на Диско2 до някоя година и Класика кита-VKBA3420.Има го на Ботвеградско шосе номер 2-цена 102 лв,съдържа двата лагера,един семеринг+ шайбите + зегерката за оста и гарнитура .На друго място ми казаха цена около 86-90 лв,но го нямаха.Лагера не е стандартен а цолов.Няма да го намерите на Симеон.
                            Диско 300TDI
                            Scott Purgatory
                            0889 84 6161

Коментар

Имам такава щанга но е от RR P38A, ако става ще ти я подаря. Бившия собственик ми я даде с джипа, сменял я е в МП, мисля че е читава.
                              Диагностика на Land Rover и Rover - GSM нула 888 67 44 две две

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X