Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нов Land Rover Discovery 2.5 TDI 1995

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нов Land Rover Discovery 2.5 TDI 1995

Онзи ден го взех, и днес е в сервиз за гарнитури и глава.
    До колкото разбрах бил прегряван - голям карък съм.
    Като го купувах, го пробвах ме - каране, работа на място за греене и други.
    Проблеми уж нямаше - машината возеше гладко, нищо не скърцаше или клопаше, платих я но беше късно за рег. в КАТ, та я оставих в автокъщата, и на сутринта отивам да я взема - клопане при натискане на съединителя, изхвърлияше антифриза през казанчето, хидравликата виеше на умряло, беше без масло на - 0.
    Та си викам или тия джамбази са магиосници или аз съм голям карък , та сега съм в сервиз със 1300 сметка, обявена от Мотопфое/Плевен.
    Ако има някои градски, да се запознаем та да ПО/черпя знания за колата.

Съобщение от модератор:
    Моля, напишете си в профила от къде сте.
    Прочетохте ли това
    ...ЦЪК
    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 20-10-12, 09:38.

От: Нов Land Rover Discovery 2.5 TDI 1995

Колега в тази автокъща колко ровера имаха за продаване?Да не си гледал предния ден някой друг.

Коментар

Ами честито за новата придобивка и само безаварийни километри от сега нататък.А относно сметката в сервиза сам сте си виновен.Тук във форума има доста колеги,които щяха да свършат същата работа за половината сума.
      0885719173-Красимир

Коментар

Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнение
        Колега в тази автокъща колко ровера имаха за продаване?Да не си гледал предния ден някой друг.
        Само един - маслено зелен - който аз купих...

Първоначално публикуван от Красимир Канев Преглед на мнение
        Ами честито за новата придобивка и само безаварийни километри от сега нататък.А относно сметката в сервиза сам сте си виновен.Тук във форума има доста колеги,които щяха да свършат същата работа за половината сума.
        Благодаря.
        За на пред ще го имам в предвид. Реших че евтиното по някога излиза по скъпо, та за това.
        Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 22-10-12, 09:01.

Коментар

Честито и много без авариини километри за на пред.Качи снимки да го видим.
          Трагичното не е смъртта, а животът, който
          хората живеят или не изживяват до смъртта си.
          Чарлз Буковски

Коментар

Подкара ли вече Ровъра?
            Честит да ти е, и много безаварийни километри да минеш с него!
            Р.П.(RFF) 0898677590
            Пътна помощ
            ДЕНОНОЩНО

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнение
              Подкара ли вече Ровъра?
              Честит да ти е, и много безаварийни километри да минеш с него!
              За жалост - още не, 10 дни ще се чакат частите....
              Снимки ще кача само да излезе от сервиза - външно има забележки, но пък салона е като нов.
              После ще имам питане - кой от форума ще ми направи Рол Бар и други подобни.
              А и от къде да си намеря преден десен мигач - че е пукнат.
              Това след като излезе от Мото Пфое.

Коментар

Първоначално публикуван от pitona33 Преглед на мнение
                За жалост - още не, 10 дни ще се чакат частите....
                Снимки ще кача само да излезе от сервиза - външно има забележки, но пък салона е като нов.
                После ще имам питане - кой от форума ще ми направи Рол Бар и други подобни.
                А и от къде да си намеря преден десен мигач - че е пукнат.
                Това след като излезе от Мото Пфое.
                Дано по-бързо да излезе от сервиза!
                Успех!
                Р.П.(RFF) 0898677590
                Пътна помощ
                ДЕНОНОЩНО

Коментар

...После ще имам питане - кой от форума ще ми направи Рол Бар и други подобни...
                  А защо ти е? На Дискавъри не можеш да сложиш "Roll bar" или можеш, но ще изглежда абсурдно.
                  "Bis dat qui cito dat"

Коментар

Първоначално публикуван от valdivladi Преглед на мнение
                    А защо ти е? На Дискавъри не можеш да сложиш "Roll bar" или можеш, но ще изглежда абсурдно.
                    Исках да кажа, че на по късен етап, ще ми се прийискат възможните защити - но първо ще се по инфоримрам малко със снимки от нета за това как ще изглежда със и без някои неща. Иначе благодаря за мнението.
                    Джипката ще я водя на риболов - колкото и нежно да звучи тази дума, понякога е доста екстремно преживяване.
                    До сега, за риба ходех със Рено Еспейс - кудра 4х4, но за 3 години му разках играта - а уж просто Риболов.
                    Та за това скочих на Джип/ка, Не че Спаска не ме е прекарвала през доста трудни терени - но все пак реших че ще ми трябва нещо по сериозно, пък и ей така за промяната.
                    Кофти че е муден в града по сфетофарите, и това усещане че карам Зил, но се надявам се свиква.
                    Също лошо впетчатление ми направи че няма места или тайници за крик и др. подобни инструменти, или пък има а аз не съм ги открил? Добро впечатление ми направи салона - просторно и удобно - по някога се виси в колата с часове в дъждовен ден в очакване на шараните.

Коментар

Джипката ще я водя на риболов - колкото и нежно да звучи тази дума, понякога е доста екстремно преживяване.
                      Като си спомня, че и аз моята за риболов я взех... А критериите за екстремно преживяване с джип тепърва много ще ти се променят.

Коментар

Както и колегата P2P ти е написал, доста неща ще се променят в мнението и усещането към Диското.
                        Изведнъж, ще се окаже, че старта на светофара не е от такова значение,
                        когато по средата на пътя до следващия светофар има дупка/спящ полицай
                        или друга такава любима пътна екстра и как всички около теб намаляват, а ти спокойно,
                        така както си потеглил, минаваш през въпросното препятствие с поне 50км/ч........
                        А и старият подпис на Пепи Петракиев много добре описваше как се чустваш във въпросната машина.
                        Дори и да закъсаш, ще си седиш на много комфортно докато дойде помощ
                        "Bis dat qui cito dat"

Коментар

Това последното - особенно ми хареса
                          Само да не ми се случва често, да чакам комфортно
                          Като цяло, мнението ти ме окуражи - има логика.
                          То офроад си караме и по асвалтираните улици - /или друга такава любима пътна екстра/
                          Чакам го с нетърпение да се опознаваме отново - и да му направя първият риболовен излет.

Днес се надявам да излезем от сервиза...

Ето го и хубавеца...

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2012-11-28 15.23.54.jpg
Прегледи:1
Размер:89.8 КБ
ID:5427730Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2012-11-28 15.24.34.jpg
Прегледи:1
Размер:88.8 КБ
ID:5427731
                          Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 22-11-12, 17:08.

Коментар

Вярно хубавец,а този така да го нарека багажник отгоре издавали някакви звуци по време на движение,питам защото на бързо си направих нещо подобно и сега като премина 90км/ч започва да вие като глутница вълци.
                            Трагичното не е смъртта, а животът, който
                            хората живеят или не изживяват до смъртта си.
                            Чарлз Буковски

Коментар

Първоначално публикуван от stelio Преглед на мнение
                              Вярно хубавец,а този така да го нарека багажник отгоре издавали някакви звуци по време на движение,питам защото на бързо си направих нещо подобно и сега като премина 90км/ч започва да вие като глутница вълци.
                              Трябва да запушиш всички дупки които има по пръчките и ще спре да свири.Най-добре се запушват със силикон.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X