Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Nanocom Evolution 2 обсъждане и помощ за диагностика

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Nanocom Evolution 2 обсъждане и помощ за диагностика

Е момчета купих си това чудо http://web.nanocom.it/default_i.cfm (за дизелов Р38 тъй като в Русе никой не можа да ми предложи добра диагностика а и не им се занимаваше.
    Та вързах го днес в общи линии има доста за пипане но за сега не съм го разучил още и не пипам много.
    Ако някой друг има такова може да обменяме информация въпроси.
    Първия ми проблем се оказа връзката с BECM-a , пуска първа страница но каквото и да се опитам да бутна или диагностицирам ми казва , че не може да се свърже с ЕСU-to. Ako имате идея как да го оправя това моля помогнете.
    Между другото ако някой от Русе или региона или няма значение иска да си пусне една диагностика да заповяда да пробваме машинката. Или ми пуснете лично или звънете на нула осем осем осем две четири седем четири седем седем Илия. Пари не вземам само време да има.
    Иначе почти всичко се върза, има готини инструменти даващи доста подробна информация но пак казвам не съм ги разучил още. Ако някой знае оптимални настройки за този автомобил които могат да се направят моля да споделят.

От: Nanocom Evolution 2 обсъждане и помощ за диагностика

Много готина машинка , вече успях да си пусна светлините да стартират автоматично със запалването на двигателя. BECM-а има много опции , но трябва на изключен двигател да се правят в повечето случаи.
    Пускам линкове към два клипа които снимах набързо , ако някой види нещо нередно да свирка хеххе.
    https://www.youtube.com/watch?v=m_N3...k&feature=plcp
    https://www.youtube.com/watch?v=cbjr...re=context-cha
    Като ми остане време ще направя по подробни и на всички функции.
    Последно редактирано от liomojo; 19-09-12, 16:56.

Коментар

Ааааааааааа що чак сега си го взе като си махнах Рейнджа.Хайде като си вземеш за Гранд ше ти звънна за диагностика ))))

Коментар

Вземай пак рейндж , какви са тия гранд черокита?

Коментар

Хахаха може ама само бензиновооооооооооо.Да има POWER

Коментар

Илийка - стига бе... Ще го пробваме като дойда
            TLC 200 V8
            TLC LJ79
            Toyota Prius2

Коментар

Вече не тръгвам без това чудо, абс ми светна оня ден и каза тракшън феилиър и стоповете ми светеха постоянно, пуснах машинката оказа се ключа на педала (brake switch), разбутах педала и след изчистване на грешката всичко бе ок , но после пак стана проблема , оказа се , че не са сложили добре ключа като сменях абс модулатора и след като го оправихме си заспа. Та хубаво е човек да има такова нещо като си с рейндж хехехехе.
              Малко офф топик : Много ме дразнеха вибрациите в купето и сега като смених тампони на двигател и скоростна кутия и ефекта беше поразителен. А когато беше в София джипа уж го бяха гледали и казаха, че тампоните били добре , да ама не. Та стар ли ви е автомобила и има много вибрации и двигателя работи добре , сменяйте тампоните не се колебайте.

Коментар

Продава се вече:
                http://www.offroad-bulgaria.com/show...hlight=nanocom

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X