НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ В БЪЛГАРИЯ ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО ИЛИ ДИСТРИБУТОР НА BRITPART
Имат доста итересни неща и като цени икато асортименти но без доставка.АДРЕС:www.britpart.com.uk
Land Rover Discovery:
- ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.". Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!
До: НЯКОЙ ЗНАЕЛИ ВБЪЛГАРИЯ ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО ИЛИ ДИСТРИБУТОР НА BRITPART
Yaro аз съм само прашинка втоя свят не съм затия работи. А и това ВИЕ запознахме се вечеее.....де.
KANSAS-Dust in the Wind...
Land Rover Discovery:
- ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.". Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!
Land Rover Discovery:
До: НЯКОЙ ЗНАЕЛИ ВБЪЛГАРИЯ ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО ИЛИ ДИСТРИБУТОР НА BRITPART
OK.Разбрах квото мога ще помагам.
Land Rover Discovery:
До: НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ В БЪЛГАРИЯ ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО ИЛИ ДИСТРИБУТОР НА BRITPART
Адрес на фирма 'Трейд Кар', Гр.София, бул.Цар Борис III, N126 тел.029520677, 029557513.
Преди време съм купувал от там разни части и бяха марка 'Britpart'.
Фирма Tradecar Ltd. е всъщност вносител на части и сервиз за ЛР /т.н. сервиз на Леви/. Намира в гр.София, близо до сфетофара на Красно село, на 4 ет. в сградата на Балканкар Прогрес, зад община Кр.село. Зад сградата имат сервизно хале, което всъщност е на територията на сервиз Ситроен. Тел: 9555231, 9520677,9557513
Ама внимавайте от там, че имат и ментета и то опасни - пример- новия модел гарнитури за глава за фрилендър 1.8 или с други думи К-серията мотори на Ровер- вместо тефлоново поритие има слои черна боя. Внимавайте.
Предлагат се части за LR на много добри цени. Аз скоро си поръчах дюза с датчик за положение на иглата. В МП е към 960 лв. от сайта ми излиза към 400 лв. с доставката. Приеха ми без проблем дебитна карта на ДСК (Maestrо). След около час ми звъннаха да се извинят, че в момента нямат въпросната част и да ми кажат кога ще я има. Бях приятно изненадан.
Toyota Hilux 3.0 D4D 2008
Discovery 2.5 TD5 2000 EX
Land Rover Discovery 2.5 TDI 1996 EX
Предлагат се части за LR на много добри цени. Аз скоро си поръчах дюза с датчик за положение на иглата. В МП е към 960 лв. от сайта ми излиза към 400 лв. с доставката. Приеха ми без проблем дебитна карта на ДСК (Maestrо). След около час ми звъннаха да се извинят, че в момента нямат въпросната част и да ми кажат кога ще я има. Бях приятно изненадан.
Дебитна карта?! Дори ти са се обадили?! Много добре , браво на хората.
А след колко време получи въпросната част?
Коментар