Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Още един нов член

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Още един нов член

Честито и без авариино каране.И аз взех в петък същия.Къде му сменява консумативите ремък ролки .
    Land Rover Discovery:
    - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
    Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Задните ти стъкла и от бутоните на вратите ли не искат да работят или и от панела м/у предните седалки .На панела по средата има бутон за блокиране на задните стъкла да не ги отварят децата виж да неси го натиснал.
      Land Rover Discovery:
      - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".

Коментар

Честита придобивка. И аз много се бях запалил по тая марка, но си взех Форд. Независимо от това продължавам да харесвам марката LR. Пожелавам ти най-вече здраве и безаварийни километри, късмет и време за наслада. Останалото зависи от теб. Успех.
        Приятели не се печелят - губят се завинаги.
        УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
        Времето е ценно, само ако не бързаш.
        0889623098

Коментар

Хайде - хаирлия! Преди малко написах доста по смазването на Диско. Темата е "Възли за гресиране", но обхваща доста повече.Информацията е от последните 3 дни, вкл. днес.

Коментар

Първоначално публикуван от logche Преглед на мнение
            Много благодаря за инфото, ще спомена на майстора
            Иначе да попитам - имам проблем със ел. стъклата на задните врати, работеха и изведнъж спряха , някой да знае читави алармаджии, защото разбрах че те се занимават с такива проблеми.
            На панела с който водача управлява всички стъкла, по средата има един бутон. С него се „заключват“ задните стъкла - да не си играят децата
            Toyota Hilux 3.0 D4D 2008
            Discovery 2.5 TD5 2000 EX
            Land Rover Discovery 2.5 TDI 1996 EX

Коментар

Леле какъв съм бързак! Той колегата с многото ракии ти е казал какво да правиш!

Коментар

Първоначално публикуван от 5-ракиев
                Честито и без авариино каране.И аз взех в петък същия.Къде му сменява консумативите ремък ролки .
                Аз ходя в един сервиз зад гара Искър и съм доста доволен.

Първоначално публикуван от Barbaron Преглед на мнение
                На панела с който водача управлява всички стъкла, по средата има един бутон. С него се „заключват“ задните стъкла - да не си играят децата
                Проблема не е в заключващия бутон за задните седалки, нещо ми намирисва на прекъсната маса някаде, или ако задните са с реле, което спира когато прозореца е горе или долу, може да е от него. Затова си мисля, че хората с алармите биха ми помогнали
                Discovery 1 - 300TDI

Коментар

Само 5 не че не се случвало и по повече Нооооооооо...Дано да муе от там проблема .Дапише да не мълчи
                  Land Rover Discovery:

Коментар

Да не отварям нова тема, ето и аз станах притежател на Ланд Ровер Дискавери 2.5 TDI ,1995г.Купих го от Италия,от един голям палачор,как то беше тук някой писал,качих се ,пробвах,хареса ми и ето го.След като го докарах веднага в сервиз на МП ,смяна на ремък ангренажен и една ролка,после смяна на всички масла.Едно ме притеснява ,още в Италия когато го пробвах ми направи впечетление при тръгване когато пускам съединителя се чува едно чукане по моята преценка някъде отпред.Карета всички са здрави,лично ги гледах.Откачих предният кардан,само отпред,и ми се струва че има голям луфт в предният мост.Възможно ли е от него или от раздатката друго не виждам какво може да бъде.Иначе от колата съм много доволен,супер си е.

Коментар

Първоначално публикуван от iwan Преглед на мнение
                      Откачих предният кардан,само отпред,и ми се струва че има голям луфт в предният мост.Възможно ли е от него или от раздатката друго не виждам какво може да бъде.Иначе от колата съм много доволен,супер си е.
                      От това е и чукането. При мен беше така. Смених карето на кардана и чукането изчезна.
                      P.S.
                      Честито! Безаварийно каране!

Коментар

Благодаря за пожеланието, подобно пожелавам и на всички.Относно карета на кардана ,сигурен съм че са здрави,не е от там.Един майстор предполага че това чукане идва от раздатката,имало е верига и проблема идва от там, но каза, че докато не се разглоби не може да каже със сигурност.

Коментар

YARO и други колеги с L.R.DISKO са коментирали този проблем Скорости=>Раздатка=>Вал=>Шледци.Най-вече чукане при преминаване от 1на 2ск.Една от детцките болести на L.R.DISCO.
                          Land Rover Discovery:

Коментар

И аз купих преди 10 дена един Range Rover 2.5 DT 2001 г.,но ми го дадоха без никакви книжки към него и не мога да разгадая още командването на въздушните възглавници. За сега той се справя сам, слиза и се качва в зависимост от пътя - половината и повече от улиците на София ги бри за черен път, но някой може ли да ми каже как мога да го сваля в най-ниско положение, когато го спирам за качване и слизане.
                            sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от Владо_2 Преглед на мнение
                              И аз купих преди 10 дена един Range Rover 2.5 DT 2001 г.,но ми го дадоха без никакви книжки към него и не мога да разгадая още командването на въздушните възглавници. За сега той се справя сам, слиза и се качва в зависимост от пътя - половината и повече от улиците на София ги бри за черен път, но някой може ли да ми каже как мога да го сваля в най-ниско положение, когато го спирам за качване и слизане.
                              Натисни този бутон който е посочен на снимката и тогава си поиграй със стрелките, имай впредвид че не можеш да го "помпаш и сваляш" безкрайно, като свърши въздухът в бутилката ще поизчакаш компресора да я допълни и пак можеш да се возиш на асансьора.
                              Прикачени файлове
                              LZ1PER

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X