Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Радвам се че вече мога да се присъединя към вас

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Радвам се че вече мога да се присъединя към вас

Здравейте на всички.Наистина се радвам че най на края мога да се присъедина към вас.От 3 седмици вече имам автомибила за които от доста време мечтая Range Ровер '98 2.5 ТДС.Колата направо ме изумява много ми е удобна и още не мога да и се нарадвам въпреки някои проблеми които се появиха.Но няма как всички знаем какво е да купиш автомобил втора ръка.Вече смених водната помпа , 1-та възглавница на окачването е за смяна и клапите на климатроника също.Много ще съм благодарен ако някои от вас ми даде съвет към кой сервиз да се обърна за тези проблеми и дали Дарукар е добър вариант или има и други добри и по евтини опции!!!Благодаря предварително не всеки посетил форума

До: Радвам се че вече мога да се присъединя към вас

Честито за придобивката.
    Пожелавам ти безавариина експлоатация, и много положителни емоции с новата машина.
    Land Rover Discovery 300TDI 1995 Basic

Коментар

Честито!
      Technical Rescue Direct - life lies in courage
      http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Честито колега, да си караш джипа със здраве. По отношение на сервиза, поразрови се в темите, има ги систематизирани по марки, в темата за Ленд Ровър( в която пишем и в момента) ще намериш купища отзиви за майстори, резервни части и цени. Просто разгледай и по-старички теми.
        LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
        www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Честито,

много безаварийни километри. Да те радва и слуша!

Коментар

Здравей и от мен честито,дълго и безпроблемно каране.Настина се поразрови в темите и ще намериш доста неща.Един съвет от личен опит.Моя автомобил също е 1998 г. но Диско.Взех го с проблем със задна дясна въздушна възглавница.Смених и не послушах съвета да сменя двете едновременно.Сега и другата сдаде багажа.Доколкото знам имат ресурс около 150 000 км. и когато едната си отиде обикновенно и другата малко по-късно заминава.Ако имаш възможност смени и двете да нямаш главоболия по-късно.За сериозните неща ходя в Мото-пфое-Бургас,за дребните ползвам услегите на местни механици.Но ти най-добре ще си прецениш.Още веднъж честито.
            Поздрави,Наско.
            Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
            "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
            "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X