Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем със скоростите Land Rover Discovery не се включва задна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем със скоростите Land Rover Discovery не се включва задна

Ще ви бъда изключително благодарен ако ме посъветвате какво да правя .
    Нов съм във форума и имам нужда от помощта ви
    Имам land Rover Discovery 1995 година дизел и от няколко дни проблеми със скоростите всички работят нормално без задна, не иска да се включи изобщо :
    С ако имате идеи от какво може да се получи или начин на разрешаване на проблема ще съм много благодарен

Съобщение от модератор:
    Моля, напишете си в профила от къде сте.
    Прочетохте ли това
    ...ЦЪК
    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 12-02-12, 20:05.

От: Проблем със скоростите Land Rover Discovery не се включва задна

А скоростите АТ или МТ.За да помагаме поне това трябва да се знае.

Коментар

Да посочи и кутията каква е имал съм проблен със скорости при кутия R380 и го реших с малко стругарска работа.
      Land Rover Discovery II 3,9 V8
      Лада Нива 21214 1,7i

Коментар

Първоначално публикуван от mkenzie Преглед на мнение
        Да посочи и кутията каква е имал съм проблен със скорости при кутия R380 и го реших с малко стругарска работа.
        Я кажи малко повече, че ми стана интересно.
        Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Като махнеш капака на скоростноя лост пружините и всичките там карантий и извадиш лоста на самия лост има една метална ябъклка под тази метална ябълка се намира едина друга пластмасова щтуротия която при мен буквално липсваше, направих я от полисмид (можеби трябваше да е тефлон) и проблемите изчезнаха. Преди да се принудя да отворя купията 2-5 и задна влизаха много трудно в краина сметка отказаха и проблема ми струваше 20-тина лева за полиамид и малко труд от моя страна, помогна ми един приятел понеже тогава нямах струг под рака.
          Прикачени файлове
          Лада Нива 21214 1,7i

Коментар

А, това го знам - и аз съм го сменял, но с оригинално. Помислих, че си бърникал нещо по втулката, която фиксира входния вал в маховика.
            Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Чак до там не съм стигнал още и дано да не стигам в скоро време.
              Лада Нива 21214 1,7i

Коментар

Първоначално публикуван от ivan kirilov Преглед на мнение
                Имам land Rover Discovery 1995 година дизел и от няколко дни проблеми със скоростите всички работят нормално без задна, не иска да се включи изобщо :
                С ако имате идеи от какво може да се получи или начин на разрешаване на проблема ще съм много благодарен
                Това само в студа ли го прави?Миналата зима имах идентичен проблем на Класика.Сутрин скоростите почти не се движеха,просто замръзваше РСК.Кутията ми е задна до първа.Смених маслото,но проблема си остана.При първия по-топъл ден махнах барчено и разнитих гуменото уплътнение което отделя кутията от купето,там видях една кутия,като и махнах капачето видях,че цялята кутия беше пълна с лед и затова нищо не помръдваше.Кутията се стопляше малко при работа и се натрошаваше леда,но не до толкова,че да може да влезе задна.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X