Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Завишен разход на газ Класик 3.5 V8 80' Купе

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Завишен разход на газ Класик 3.5 V8 80' Купе

Добър Вечер колеги,

Нов съм в форума търсих цяла вечер,но така и не открих тема за разход на класиците 8маци
    Директно към случая...

Уж за добро реших и си смених си 10 годишния изспарител(вакуумен) Ловато с BRC(електрически 143кв на 1 година) разхода от 22-25 стана 32-35(градско)...минах през 4 газ сервиза. свалиха го до 30 пипаха аванси т.н. някой се изказа че не затварял клапан. Според мен не е така на бензин нямам проблеми нямах проблеми и с старя изпарител според мен не е нормално,защото при високи обороти и отпускане на газта детонира в изпускателите, вече ми започна да ми цепи гърнетата .Хора моля за съвет не се издържа някакви свестни газаджии или карбураторджии от едно време на ЛС,да не се обиди някой.

Благодаря Ви предварително!

Т.Вачев
    [B][I][COLOR=blue][COLOR=green]Land Rover - Range Rover[/COLOR] [COLOR=green]Classic Coupe 3.5 1980'
    [COLOR=black]Mercedes Benz - w126 500 SEL 1986' [/COLOR][/COLOR]
    Ако не ти пука къде си, значи не си се загубил.[/COLOR][/I][/B]

От: Завишен разход на газ Класик 3.5 V8 80' Купе

Първоначално публикуван от Raptor@ Преглед на мнение
    Уж за добро реших и си смених си 10 годишния изспарител(вакуумен) Ловато с BRC(електрически 143кв на 1 година) разхода от 22-25 стана 32-35(градско)...минах през 4 газ сервиза. свалиха го до 30 пипаха аванси т.н. някой се изказа че не затварял клапан. Според мен не е така на бензин нямам проблеми нямах проблеми и с старя изпарител според мен не е нормално,защото при високи обороти и отпускане на газта детонира в изпускателите, вече ми започна да ми цепи гърнетата .Хора моля за съвет не се издържа някакви свестни газаджии или карбураторджии от едно време на ЛС
    Не съм газаджия,само да попитам с карбуратори ли е,дали си сменял скоро свещи,кабели ,капачка,палец?Иначе за разхода,Ловатото което смени 100кв. ли беше?Дали при опита си да намалите разхода не сте направили сместа много бедна и за това да гърми?

Коментар

Първоначално публикуван от djidjo Преглед на мнение
      Не съм газаджия,само да попитам с карбуратори ли е,дали си сменял скоро свещи,кабели ,капачка,палец?Иначе за разхода,Ловатото което смени 100кв. ли беше?Дали при опита си да намалите разхода не сте направили сместа много бедна и за това да гърми?
      Да Два Двукамерни Карбуратора, свещите са нови,делкото на година,кабелите ги гледахме при газаджиите, ловатото беше доста по малко мин. 100кв; Казаха ми че сместа ми е свръхбогата 3 пъти над нормата СО2,последните газаджии сложиха дифузор,за да намалят притока и така спадна разхода от 350 на 30 и Рейнджа започна да върви.
      [B][I][COLOR=blue][COLOR=green]Land Rover - Range Rover[/COLOR] [COLOR=green]Classic Coupe 3.5 1980'

Коментар

0888 206 423 звънни утре да ти кажа къде ще ти оправят проблема !
        Лудак

Коментар

Проблема Решен! Доста комплексен ->Възд.Филтри,Газов Филтър,Платна Карбуратори,Синхронизация!

Коментар

Е нали затва е форум - да кажеш - "отидох на Ергенска 22 и онзи брадат елемент ми я оправи само за 200 кинта, хареса ми тва, не ми хареса онова...".
            Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X