Обява

Свий
Няма добавени обяви.

LAND ROVER DEFENDER 2.3L PETROL

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• LAND ROVER DEFENDER 2.3L PETROL

Здравейте, Нов съм в форума от отдавна го следя, но мисля че дойде времето да се регистрирам. Припадна ми този жип LAND ROVER DEFENDER 2.3L Бензин За годината ще ви излъжа. Някаде преди 90 трябва да е. Ще ми вършили работа, мисля да го използвам както за работа из гората към която почти не може да се стигне вече и с трактор като валне дъжд. И да го модернизирам малко за оф ролд Като начинаещ разбира се ще стане ли като за добро начало. Дайте мнения да го зимам ли че трябва да реша бързо. Благодаря ви предварително.

От: LAND ROVER DEFENDER 2.3L PETROL

Първоначално публикуван от nikola68
    Няма проблем,но след като обещаеш,че няма да пишеш "оф ролд".
    Няма значение как го е написал щом е написал марката правилно,другото се учи с времето.

Коментар

Ей, с тези шеги за LR Defender, направо изядохте на Ekotоi съдържанието.
      There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
      No wahalla.

Коментар

Първоначално публикуван от Full_SpeeD_ Преглед на мнение
        Здравейте, Нов съм в форума от отдавна го следя, но мисля че дойде времето да се регистрирам. Припадна ми този жип LAND ROVER DEFENDER 2.3L Бензин За годината ще ви излъжа. Някаде преди 90 трябва да е. Ще ми вършили работа, мисля да го използвам както за работа из гората към която почти не може да се стигне вече и с трактор като валне дъжд. И да го модернизирам малко за оф ролд Като начинаещ разбира се ще стане ли като за добро начало. Дайте мнения да го зимам ли че трябва да реша бързо. Благодаря ви предварително.
        Това не е Дифендър, води се Серия 2 или 3. Предполагам, че е на ресьори. Огледай рамата за ръжди. Не е лошо да пуснеш снимки и да кажеш откъде си. За модернизацията ще говорим после.
        За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Извинявам се за "Офроуд" Жипката я изпуснах. Бащата е в Англия и вчера ми каза за нея за това не пуснах и снимки. Била е серия 3, но в много добро състояние. Ще търси друга пак изгодна, ако намери ще прати снимки веднага и ще питам за мнение.
          Дано намери докато тръгне Автовоза.
          Пък после ще почерпя.

Съобщение от модератор:
          Моля,напишете си в профила от къде сте.
          Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 04-01-12, 08:44.

Коментар

Здравейте и добре дошъл във форума.
            Тарга Ви е написал правилно.

Това е по-стар Land Rover (предшественик) на Defender-a, който се появява като модел в началото на 80-те, а с името Defender от 1990г. нататък.

Лично мое мнение - това е по-скоро колекционерски автомобил, предимно заради годините си. В най-добрия случай ще бъде с първа регистрация началото на 80-те. Намират се части и то на добри цени, предимно в UK, но според мен за общо ползване тук в България си е малко екзотика.

По-добре някой по-нов модел от марката, след като баща Ви е в Англия и може да Ви помогне със закупуване на автомобил и части в последствие.

Успех с покупката!

Коментар

Карах из планините на източна Италия 4 години Land Rover series III, 2.4. Мисля, че е изключително здрав автомобил със спартанско обзавеждане и боен дух.
              ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
                Карах из планините на източна Италия 4 години Land Rover series III, 2.4...
                Какъв е този двигател? Аз знам за 2.25 дизел или бензин, който го кръщават, 2.2, 2.3, на който както му е удобно. Но за 2.4 не знам. На трета серия има един много интересен бензинов двигател, но той е 2.6, редови 6, с максимален въртящ момент на ... 1450 оборота. Наздраве на дизелите..

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                  Какъв е този двигател?
                  Ленд Ровъра беше служебен на университета, където работех. Не съм му мерил обема, така пишеше в някой от документите му... освен ако не помня точно, не че много ме е интересувало.
                  Беше толкова "спартански" - напр. дървени седалки, тапицирани с брезент, че никой не го искаше. Затова ми го дадоха да си го карам като личен. Прилича на този. Аз (и колежките) много му се кефехме.

ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Това е Series III, 109 (LWB) обема на бензиновия двигател е 2286 куб. см. Попаднал си на правилни колежки щом са го харесвали.
                    There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
                    No wahalla.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X