От: Land Rover - Freelander II Мнение и съвети
Ето малко снимки
Ето малко снимки
/ препоръчвам да не се ползва, все пак не е евтина колицата. 4. На асвалтов път / всякъкви наклони, завои, вода, пясък, сняг и лаед / се държи стабилно, тая "анджиклама" terenrespons да не вярва човек върши работа еле на сняг и лед. 5. Най-икономична ми е м/ъ 60-90 к.ч. 5.7 - 6.4 в зависимост как се кара естественно. Числата не са случаини, засичал съм я много пъти на различни места и съм в тези граници. 6. Пъргава е за града. 7. До 120-130 също е доста пъргава като се вземе в предвид двигателя и размера и, да не забравяме че има "невероятно" аиродинамична форма
. 8. На магистрала дъжи 140 без проблем Бургас-София примерно. 9. Разхода на гориво не е малък: За моето каране Градско 9-10. Постоянна скорост на автопилот с 110 к.ч. / засичано като се кара точно 100км с вклучен климатик и т.н. / е 7/100. 120к.ч. 8/100. С 130к.ч. 8.9/100. С 140 9.8/100. С 160 11/100. 10. Да се вземе в предвид, че на вискоки скорости не е бегачка, препоръчвам да се изпреварва на 4 или 5 скорост и до 160-165. След това ускорява значително по бавно. 11. Така сега за комфорта -> Мгого е добра
тук няма какво да се каже. Печката през зимата загрява колата за 1 мин. това включва размразяване на стъклата и загряване на двигателя / да се отбележи, че дори и предното стъкло е с реотан /, най-вероятно е от зимният пакет. Подгревът на седалките е много бърз, на 15 секунда вече топлят. Нямъл съм проблеми з памета на седалките и огледалата. С телефона се интергриа без проблем и просвирва мп3-ки коеот е добре. Лошата новина е че няма USB тази година но AUX-a си работи добре. Навигацията е странна но е много добра / недостатък е че няма говор на Български /. Люка е доста голям ама незнам дали тое е някалъм плюс. ... и така нататък. Общо взето аз съм си доволен и не съжалявам за покупката. Ако нещо по специфично те интересува пиши.
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар