Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Открйте приликите и разликите (LR Defender с редукторни мостове)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Открйте приликите и разликите (LR Defender с редукторни мостове)

В брои номер 6 от 2004 на списание офф-роад в статия "Дефендер - последния мохикан" се споменава че има опция редуктори за повишаване на клиренса с 7 см без промяна на предавателното отношение при по-големи гуми...
    Някой знае ли нещо повече по въпроса?

Как работят редукторите на порталните мостове знам, не знам за какво са им без промяна на n ... А 7 сантиметра са нищо, виж предния мост на тракторите Беларус, или порталните кранове за товарене на контейнери по пристанищата))
    Кажи какво те интересува, ама все пак пиши на кирилица, нали снощи човека (Car Test) ти обясни

Коментар

Прочетете тук:

http://www.offroad-bulgaria.com/view...ght=reduktorni
      http://www.offroad-bulgaria.com/view...F2%EE%F0%ED%E8

Ако имате допълнителни въпроси питайте
      VPetrov.photography

Коментар

Re: Defender clearens

Първоначално публикуван от Valentin Dobrev
        В брои номер 6 от 2004 на списание офф-роад в статия "Дефендер - последния мохикан" се споменава че има опция редуктори за повишаване на клиренса с 7 см без промяна на предавателното отношение при по-големи гуми...
        Някой знае ли нещо повече по въпроса?
        Тоест, при всички случаи не искаш да променяш предавателното число?.. В Европа тези мостове за Дифендър са малко полулярни.. Повече се намират по останалите континенти (най-вече Австралия, Африка и т.н.). Според мен вноса/доставката на редукторни мостове за Дифендър отвън ще е трудно и скъпо.. И в крайна сметка ще се окаже така, че крайният резултат, който се търси - може да се постигне и с по-достъпни и евтини средства (не непременно увеличаване на просвета чрез монтаж на редукторни мостове)..

А ако промяната на клиренса е единственото решение за теб според целите и нуждите, то все пак помисли и за по-лесния вариант - монтаж на по-големи гуми (Дифендър-а поне има мегдан за огромни тукмаци, но това включва и корекция на предавателни числа)..

Коментар

При монтаж на големи гуми на Дифендър със стандартни мостове какво ще загубя от смяната на предавателното число?

Коментар

Динамиката на асфалта. Мощност на стръмен баир. Това ако оставиш същите предавки, а сложиш големи колела.

Коментар

Първоначално публикуван от Valentin Dobrev
              При монтаж на големи гуми на Дифендър със стандартни мостове какво ще загубя от смяната на предавателното число?
              Динамиката на асвалт, да губи се.. Но пак, 100-тина и малко отгоре можеш да ги подържаш. Не ми става ясно защо се губи мощността на стръмен баир, но на продължителен баир (на път/магистрала) - като баирите на Хемус над Витиня ще трябва да си на четвърта..

Коментар

Ммм ... и аз не знам защо така работят лостовете от втори род. Някъв Архимед е измислил тия дивотии, гръцка му работа...))

Коментар

"динамиката се губи" защото с увеличаване диаметъра на гумите се изменя общото предавателно число... това се усеща най-вече на магистралата и на баира, защото там са критичните натоварвания, при които се усеща разликата...

вече имам "богат" личен опит с мойта Тойота... с гуми 7.50-16 (=32") разликата спрямо стандартните 205/80/16 (към 29,5")е доста сериозна - 9% ... все едно 5-та става 6-та, а четвърта става нещо средно между 4-та и 5-та... Това до голяма степен се коригира при офроуд с ползването на бавните скорости /първа и втора са толкова "бавни", че не е проблем дори и при такава голяма разлика в гумите.../
                  помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Открйте приликите и разликите (LR Defender с редукторни мостове)

Открйте приликите и разликите

Някой може ли да познае как се прави това?
                    Прикачени файлове

Коментар

Re: Открйте приликите и разликите

С редукторни мостове и "тюних"
                      0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от TurboKuчekBabait Преглед на мнение
                        Открйте приликите и разликите

Някой може ли да познае как се прави това?
                        Чели сме статията
                        А саита наистина "беше" хубав и си заслужава посещението

http://www.off-road-drive.ru/

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                          С редукторни мостове и "тюних"
                          Браво

Коментар

Бре тоя Нинджата колко е отворен, като куфар на митница
                            http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Йори,тия ся гледАле от тебе,аз само констатирам тука
                              0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X