Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Range Rover Classic Магнитен датчик на делкото.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Range Rover Classic Магнитен датчик на делкото.

Моля, някой ако знае или има литература да ми каже какво е съпротивлението на магнитния датчик на делкото на 3500 бензин РР. Благодаря

От: Range Rover Classic Магнитен датчик на делкото.

2-5 килоома. Толкова пише в ръководството. Ако нещо не пали проверете най-вече комутатора. Следващото е палеца. За тези точи пише че са най-капризни.
    Поздрави
    Land Rover Defender 110SW 300tdi

Коментар

На моя магнитния датчик горя 2 пъти за 2 години. Бобината става от някакъв Фиат, двадесетина лева беше...
      Вади се металната планка и на нейно място се залепя Фиатовата бобина. Това е плюшкинския вариант, иначе оригинална е най-добре. Аз бях принуден защото срока на доставка не ме устройваше, колата ми трябваше спешно.
      Познава се по това, че джипа припалва и гасне. Като сложиш свеш на маса, първата искра е синя, после има още две по слаби искри и повече няма колкото и да въртиш.
      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Благодаря за данните и съветите, м датчик явно е в параметри, комутатора явно е изгорял. Ще сложа някакъв по-популярен комутатор. Обещавам след като обикола моргата с мултицета да ви кажа кой е паснал най-добре за целта, защото явно с тези /свръх-популярни/ техники, проблема е актуален.
        П.П.Ако може някой да ми каже съпротивлението на работеща бубина /1 и 2-чна намотка/ ще съм отново много благодарен. Имам определени съмнения към моята.

Коментар

Искаш ли ел. рем. ръководство? Дай email.
          Land Rover Discovery:
          - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
          Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Здравей, и аз се блъсках с проблема с комутатори, бубини и датчици. Дай си снимка на комутатора. Или поне кажи къде се намира - в алуминиев блок отстрани някъде или е залепен за делкото. Ако е първото го има във всички магазини за такава авто електроника и струва 30 лева. Ако е втория модел е около 40лева. Бубини има също навсякъде. При мен взехме бобина от някакъв форд мисля беше- води се високо енергиина бобина и става от всички автомобили от ширпотребата- фордове, фиати, опели. Става всичко но не и от Руски автомобили защото доколкото разбрах те имат по висока енергия и не издържа комутатора.
            Опиши кой модел ти е запалването и ще ти дам по-точна информация.
            Поздрави
            Land Rover Defender 110SW 300tdi

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X