Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Range Rover Classic 2.4D VM капе антифриз
Свий
X
-
Тагове: Няма
-
От: Range rover classic 2.4D VM капе антифриз
Има някаква течност, даже на снимката се вижда сълзата в тръбичката. Мислех че е антифриз, но не ми губи. Както писах много рядко ми се налага да доливам.
Каква може да е тази течност? а тръбичката е гумена.
Коментар
-
От: Range Rover Classic 2.4D VM капе антифриз
Мерси колега,
и аз точно за нафтата започнах да мисля, след като и другия колега написа, че антифриз там няма.
А това нормално ли е, да капе нафта? Или трябва да се регулира помпата, или нещо друго.
Възможно ли е, да е имало (оригинално) някаква тръба, която да връща тази нафта обратно в резервоара?
Коментар
-
Първоначално публикуван от LR-RR Преглед на мнение...
А това нормално ли е, да капе нафта...
Коментар
-
Първоначално публикуван от LR-RR Преглед на мнениеВъзможно ли е, да е имало (оригинално) някаква тръба, която да връща тази нафта обратно в резервоара?
Коментар
-
Здравейте,
Дълго време не обращах внимание на капенето на нафта (както е показано на снимките в началото на темата), но сега взе да ме дразне все повече. Казаха ми да отида на околовръстното в БОШ, и аз отидах за да ми кажат как се лекува. Общо взето трябва да им занеса дизеловата помпа свалена, и след няколко часа ще е готова (някакви уплътнения трябвало да се сменят), но цената ще е около 350 лв. И това за моя бюджет е доста.
Затова искам да ви питам за някой друг сервиз в София или Пловдив, където бихте ми препорачали. Предполагам, че тази работа може да се свърши и за по-малко пари.
Мерси
Коментар
-
Тва да не са платинени уплътнения, че смяната им да е 350 кинта... 350 цирки да им излезнат
Я сложи една тавичка отдолу и виж колко ще събере за 24 часа, след това сметни за колко години ще изхаби 350 кинта нафтаКолкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!
Коментар
-
Първоначално публикуван от LR-RR Преглед на мнениеЗдравейте,
.....и. Предполагам, че тази работа може да се свърши и за по-малко пари.
МерсиЗа жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.
Коментар
-
ГНП-та сервизират и на кръстовището на околомръсното на Горубляне - като караш по околомръсното посока Цариградско - вдясно, малко след кръстовището.
Не съм ги ползвал и не мога да кажа нищо за тях, ма току-виж е нещо по-нормално.Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!
Коментар
-
Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение........Не съм ги ползвал и не мога да кажа нищо за тях, ма току-виж е нещо по-нормално.За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар