Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Range Rover Classic 2.4D VM капе антифриз

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Range Rover Classic 2.4D VM капе антифриз

Колеги забелязах че от една малка тръбичка леко капе антифриз (на снимката е отбелязано)

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P290611_17.54_[02].jpg
Прегледи:1
Размер:46.6 КБ
ID:5935219

Може ли някой да ми каже дали това е нормално и за какво служи този възел?
    Капенето не е много, и много рядко ми се налага да доливам, но ме притеснява дали това е нормално.
    Мерси.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P290611_17.54_[01].jpg
Прегледи:1
Размер:58.8 КБ
ID:5935218
    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 05-07-11, 16:03.

От: Range rover classic 2.4D VM капе антифриз

Колега,там където си показал антифриз май няма.Огледай хубаво да не тече някъде от главите и да се оттича.

Коментар

От: Range rover classic 2.4D VM капе антифриз

Има някаква течност, даже на снимката се вижда сълзата в тръбичката. Мислех че е антифриз, но не ми губи. Както писах много рядко ми се налага да доливам.
      Каква може да е тази течност? а тръбичката е гумена.

Коментар

От: Range Rover Classic 2.4D VM капе антифриз

Тоя "възел" трябва да е помпата, а на посоченото място трябва да е излишната нафта. Тоест, това трабва да е нафта.

Коментар

Мерси колега,
          и аз точно за нафтата започнах да мисля, след като и другия колега написа, че антифриз там няма.
          А това нормално ли е, да капе нафта? Или трябва да се регулира помпата, или нещо друго.
          Възможно ли е, да е имало (оригинално) някаква тръба, която да връща тази нафта обратно в резервоара?

Коментар

Първоначално публикуван от LR-RR Преглед на мнение
            ...
            А това нормално ли е, да капе нафта...
            Няма такова "нормално" положение да капе нафта. Проблема най вероято е елементарен.

Коментар

Възможно ли е, да е имало (оригинално) някаква тръба, която да връща тази нафта обратно в резервоара?
              Във резервоара влизат 2 тръби,едната влиза в помпата и от там във филтъра,другата връща нафтата обратно в резервоара.проследи ги стоят между купето и шасито от лявата страна!

Коментар

Здравейте,
                Дълго време не обращах внимание на капенето на нафта (както е показано на снимките в началото на темата), но сега взе да ме дразне все повече. Казаха ми да отида на околовръстното в БОШ, и аз отидах за да ми кажат как се лекува. Общо взето трябва да им занеса дизеловата помпа свалена, и след няколко часа ще е готова (някакви уплътнения трябвало да се сменят), но цената ще е около 350 лв. И това за моя бюджет е доста.
                Затова искам да ви питам за някой друг сервиз в София или Пловдив, където бихте ми препорачали. Предполагам, че тази работа може да се свърши и за по-малко пари.
                Мерси

Коментар

Що не огледаш '' гумената тръбичка'' дали не е била маркуче и от времето да се е втвърдила и понапукала преди да сваляш помпата.

Коментар

Тва да не са платинени уплътнения, че смяната им да е 350 кинта... 350 цирки да им излезнат
                    Я сложи една тавичка отдолу и виж колко ще събере за 24 часа, след това сметни за колко години ще изхаби 350 кинта нафта
                    Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Не е въпрос колко нафта се губи. Просто ми е неудобно от съседите, като паркирам и се образува петно около 3-4 см. Затова искам да го излекувам.

Коментар

Здравейте,
                        .....и. Предполагам, че тази работа може да се свърши и за по-малко пари.
                        Мерси
                        Я се обади на Андро 160 за една бърза диагноза, пък после тичай при оня пИдал Цецо-Дизела. Странно е да се ремонтира помпа щом тече от тръбичка?!?!
                        За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Май не е само от тръбичката, над нея също сълзи. Явно е някакво уплътнение. В сервиза на БОШ го погледнаха, явно трябва да се смени нещо вътре.

Коментар

ГНП-та сервизират и на кръстовището на околомръсното на Горубляне - като караш по околомръсното посока Цариградско - вдясно, малко след кръстовището.
                            Не съм ги ползвал и не мога да кажа нищо за тях, ма току-виж е нещо по-нормално.
                            Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
                              ........Не съм ги ползвал и не мога да кажа нищо за тях, ма току-виж е нещо по-нормално.
                              А ти що не му предложиш на момчето ГНП-то от твоя ВМ примерно за 250лв? Така всички ще са доволни.
                              За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X