Имам ЛР Диско 1-300ТД.Някой знае ли до къде стигат тръбичките на отдушниците на двата моста ,скор.кутия и раздатката ? Опитах се да ги проследя и стигнах до зад двигателя.Повода на питането е че двете тръбички на скоростите и раздатката се бяха стопили и залепнали.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за отдушниците на Land Rover
Свий
X
-
От: Въпрос за отдушниците на Диско1
Първоначално публикуван от djidjo Преглед на мнениеНе знам на Диското,но на Рейнджа май няма на раздатката(не съм много сигурен и може да пиша глупости).Иначе на предния мост и СК стигат зад двигатела а на задния мост високо на него под купето.0885719173-Красимир
Коментар
-
Първоначално публикуван от Красимир Канев Преглед на мнениеИ при Диското е по този начин.Отбелязвам,че в края завършват извити надолу(като бастун) това не позволява да навлиза вода и кал.
Коментар
-
Първоначално публикуван от chris_vicom Преглед на мнениеМоите отдушници са изведени и свързани с шнорхела.За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.
Коментар
-
На мен от известно време ми е откъснат отдушника на предния мост, останали са да стърчат само 3-4 см от маркуча и те съответно са запушени с кал. Какво може да се прецака, при положение, че вода не влиза, понеже е много плътно запушено?Land Rover Discovery 200TDI
Коментар
-
Първоначално публикуван от angel_drakata Преглед на мнениеНа мен от известно време ми е откъснат отдушника на предния мост, останали са да стърчат само 3-4 см от маркуча и те съответно са запушени с кал. Какво може да се прецака, при положение, че вода не влиза, понеже е много плътно запушено?LR Disco II, Td5
Коментар
-
Първоначално публикуван от angel_drakata Преглед на мнениеНа мен от известно време ми е откъснат отдушника на предния мост, останали са да стърчат само 3-4 см от маркуча и те съответно са запушени с кал. Какво може да се прецака, при положение, че вода не влиза, понеже е много плътно запушено?За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
От: Колеги ТЪРСЯ... части за нашите ЛАНД РОВЪРИ
Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнениеЗадължително проверете отдушника на моста!!! Иначе никакъв семеринг неможе да спре налягането на толкова голяма "маслена помпа". Аз брах ядове по тоя повод.
Но изоДЗадзе запушен, и то доста добре.
Киснене в корселин, и с бургията иначи цЪ.
Ще се търси нещо като тези, за извеждането им в коша.Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 25-04-13, 18:52.Land Rover Discovery:
- ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!
Коментар
-
Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 25-04-13, 18:53.Land Rover Discovery:
- ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!
Коментар
-
От: Лагери на главина за смяна Land Rover
Хитро. Тоя петорник, предполагам ще го монтираш някъде около камбаната? Или по назад?За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар