Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за ударено Диско 1 300Tdi

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ за ударено Диско 1 300Tdi

Зравейте, претърпях една "лека" катастрофа като се спряха със скорост в предно ляво колело на Диското. Направих разпечатка на стенд и се оказа че сходимостта на колелата е добра.Ламарините неме плашат. Проблема е ,че целия преден мост е измърдал с няколко см. в дясно. Рамата от страната на удъра е леко смачкана.
    Някакви съвети защото зада я изправя ми се струва ,че Дозера трябва да е сериозен! И ако знаете някакъв читав сервиз с Дозер в района на София.
    Благодаря предварително.
    "Само в най-простото може да се вмести най-сложното"- Джунджи Кимура

От: Помощ за Диското300

Така е трудно да се прецени ситуацията бива да сложиш някоя снимка.Няколко сантиметра е доста точна мярка все едно педя и две десети.Прво трябва да се проследи от къде точно е огъването,може да се наложи дори и рязане нагряване,дори и заменяне на някоя част от шасито.
    0885719173-Красимир

Коментар

Набелязах 2 сервиза.Ще им откарам трактора да изкажат мнение. В единия имат Дозер за разпъване на камиони и там ми е надеждата. Като има развитие ще пиша.

Коментар

Първоначално публикуван от Vilkata Преглед на мнение
        Набелязах 2 сервиза.Ще им откарам трактора да изкажат мнение. В единия имат Дозер за разпъване на камиони и там ми е надеждата. Като има развитие ще пиша.
        Дано се разминеш по най-лекия начин.
        0885719173-Красимир

Коментар

Ако са му уморени и смачкани пружините, може да си е бил "измърдал" и преди това.

Коментар

Първоначално публикуван от Vilkata Преглед на мнение
            Някакви съвети защото зада я изправя ми се струва ,че Дозера трябва да е сериозен! И ако знаете някакъв читав сервиз с Дозер в района на София.
            Благодаря предварително.
            За ходова част, сходимост и т.н. тук в форума " Регулатор " (Крум), за дозери, дрЪ`панье " Таран "(Илиан)
            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Благодаря "Дядовото" , Андро преди това беше екстра,просто беше много силен удъра.Ако ме бяха целнали между вратите със сигурност щяха да ме обърнат.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X