Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Диско 3 Има ли начин да се програмира печката с цел независима работа?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Диско 3 Има ли начин да се програмира печката с цел независима работа?

Здравейте, или нещо търсачката не е в час, или пък аз не мога да боравя с нея. Накратко, мой приятел си купи Диско 3 2010г. Отне ми 4 безуспешни часа ровене, опитвайки се да стартирам печката на автомобила. Има ли начин тя да работи самостоятелно или се включва само в тандем с мотора? А предния парктроник не може ли да се програмира някак си да тръгва сам, под определена скорост? Включването му ръчно е много изнервящо. Абе с две думи, го гледам като голям камък.

Това което ме впечатли е, че има гласови команди. Винаги когато го напсуваш на английски, гаси музиката в колата. Едва ли е въпрос на съвпадение

От: Диско 3 Има ли начин да се програмира печката с цел независима работа?

Здравей колега, за да работи печката самостоятелно, трябва да отидеш в официялен сервиз и там да ти я отключат със съответния софтуер. По този начин ще можеш да програмираш с таймери (2 на брой) в колко часа да се включи печката, за да стопли двигателя и купето. Парктроника не се включва под определена скорост, а само когато включиш на задна и след това започват да писукат и двата за няколко минути (не помня точно колко време стоят активни). Гласовите команди са голяма веселба, защото по време на движение, когато в колата е шумно, компютъра не може да разбере какво точно му казваш и обикновено прави каквото му скимне . Иначе би трябвало да изпълнява команди като "Радио", "Телевизия", "Телефон", "ЦД" и да набира предварително запаметени гласови команди за тел. номера. Рабира се, това трябва да се изговаря на съответния език, на който е настрен компа.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X