Възможно ли е да се монтира заден парктроник на Диско 2? Купих си най-обикновен китайски парктроник и отидох при един познат да го монтира, но каза че имало възможност гредата да пречи и да няма място за сензорите. Бронята е стандартна, без видими изменения !!! Някой знае ли нещо по въпроса?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Монтаж на парктроник на Land Rover Discovery II TD5
Свий
X
-
От: Монтаж на парктроник на Land Rover Discovery II TD5
Без проблем се монтира. Сензорите се захващат в бронята /имам 4 бр./ в моя комплект имаше и специална бургия за дупчене. Тока се взема от лампата за задната скорост - като се отвори багажника, в ляво има декоративни решетки, като се отворят - там са кабелите.[IMG]http://forum.offroad-bulgaria.com/attachment.php?attachmentid=79977&stc=1&d=1237313877[/IMG] Дискавъри 2 , ТД5
Коментар
-
Мислех си че няма да има проблем, тъй като има и джипки с фабричен парктроник, но за по сигурно реших да питам. До няколко дена ще го монтирам и ако имам възможност ще направя и снимки. Благодаря за помощта.O898595418 - Митко
Коментар
-
Вече съм с монтиран парктроник. До сега всичко е ок и паркирането вече е много по лесноМонтажа мина без никакви проблеми. Малко се забавихме с дупченето на бронята, защото бургията от комплекта дойде малко къса и се наложи с други инструменти да се допробие дупката. Всички кабели и компютъра ги сложихме в нишата на стоповете. Дисплея го залепихме на таблото до дясната колона, а кабела го прекарахме през корите на тавана. За информация парктроника го купих от Илиянци за 45 лв. с 1 година гаранция, а за монтажа ми взеха 30 лв. Ако някои има и малка представа от жички и сам ще може да си го сложи, няма нищо сложно.
O898595418 - Митко
Коментар
-
Въобще да не те притеснява нищо. Ще стане при всички положения.
И сам да си го сложиш парктроника няма да видиш кой знае каква трудност.
Ако имаш, което е по вероятно и описание караш стъпка по стъпка и после пиши да се похвалиш.
Повече смелост колега и успех.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар