Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Монтаж на парктроник на Land Rover Discovery II TD5

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Монтаж на парктроник на Land Rover Discovery II TD5

Възможно ли е да се монтира заден парктроник на Диско 2? Купих си най-обикновен китайски парктроник и отидох при един познат да го монтира, но каза че имало възможност гредата да пречи и да няма място за сензорите. Бронята е стандартна, без видими изменения !!! Някой знае ли нещо по въпроса?
    O898595418 - Митко

От: Монтаж на парктроник на Land Rover Discovery II TD5

Със сигурност може да се монтира !
    За повече инфо търси Емо Белев(egbelev) той е правил
    това упражнение на неговата 2-ка
    "Bis dat qui cito dat"

Коментар

Без проблем се монтира. Сензорите се захващат в бронята /имам 4 бр./ в моя комплект имаше и специална бургия за дупчене. Тока се взема от лампата за задната скорост - като се отвори багажника, в ляво има декоративни решетки, като се отворят - там са кабелите.
      [IMG]http://forum.offroad-bulgaria.com/attachment.php?attachmentid=79977&stc=1&d=1237313877[/IMG] Дискавъри 2 , ТД5

Коментар

Мислех си че няма да има проблем, тъй като има и джипки с фабричен парктроник, но за по сигурно реших да питам. До няколко дена ще го монтирам и ако имам възможност ще направя и снимки. Благодаря за помощта.
        O898595418 - Митко

Коментар

Вече съм с монтиран парктроник. До сега всичко е ок и паркирането вече е много по лесно Монтажа мина без никакви проблеми. Малко се забавихме с дупченето на бронята, защото бургията от комплекта дойде малко къса и се наложи с други инструменти да се допробие дупката. Всички кабели и компютъра ги сложихме в нишата на стоповете. Дисплея го залепихме на таблото до дясната колона, а кабела го прекарахме през корите на тавана. За информация парктроника го купих от Илиянци за 45 лв. с 1 година гаранция, а за монтажа ми взеха 30 лв. Ако някои има и малка представа от жички и сам ще може да си го сложи, няма нищо сложно.
          O898595418 - Митко

Коментар

Несели бъркат сензорите от резервната гума, исках да монтирам на моя, но питах на няколко места и ми казаха че най вероятно ще се влияе от гумата.

Коментар

Няма такова нещо. Няма как да ти засича резервната гума. Това може да се случи, ако ти ги сложат наобратно, но лесно могат да се завъртят в правилната посока.
              O898595418 - Митко

Коментар

Въобще да не те притеснява нищо. Ще стане при всички положения.
                И сам да си го сложиш парктроника няма да видиш кой знае каква трудност.
                Ако имаш, което е по вероятно и описание караш стъпка по стъпка и после пиши да се похвалиш.
                Повече смелост колега и успех.

Коментар

Ок.
                  Благодаря ще опитам отново .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X