Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Автоматични светлини на Land Rover

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Автоматични светлини на Land Rover Freelander

Готино е като може софтуерно. На Еспаса дето имах кво ли не можеше да се пусне от компа - или да се спре!
    VW Touareg, Honda CBF 1000 ABS, NissanTerrano 33" , RIB390 20hp

Коментар

Монтираха ми устройството срещу 45 лв. 5-6 секунди след като запали колата се пускат фаровете. Има опция да си го спираш и пускаш сам, мисля да си е винаги на запалени фарове.
      VW Touareg, Honda CBF 1000 ABS, NissanTerrano 33" , RIB390 20hp

Коментар

Първоначално публикуван от Любо Тодоров Преглед на мнение
        И по този повод едно съдречно благодаря на колегата dignatov, който така любезно ми сетна дневните светлини за което съм му много благодарен. Освен това забелязах ония пламък в очите който има желанието да поправи всеки Ленд Ровър. Възползвайте се от него, добър техник е!
        Колега, би ли ми дал координати на колегата dignatov, поради същата причина с включването на светлините. Благодаря предварително

Съобщение от модератор:
        Моля, напишете си в профила от къде сте.
        Прочетохте ли това
        ...ЦЪК
        Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 05-11-12, 17:09.

Коментар

Първоначално публикуван от niksana Преглед на мнение
          Колега, би ли ми дал координати на колегата dignatov, поради същата причина с включването на светлините. Благодаря предварително
          Има го в профила му - цъкни на линка и отиди после на "За мен" - GSM нула 888 67 44 две две
          Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Приятел от форума "каза" на компа на моето Диско-ІІ да пали фаровете след старт на мотора. Така направи карането ми спокойно, но ме вкара и в комични ситуации:
            - при работа в горите, където пак си карам на фарове, колегите са ме кръстили "лунохода";
            - пак там: нощем "на фарове" в гората се движели само от "Б-отбота", ловуващ по "програта Фар";
            - спряха ме кат-таджии, които караха зад мене и бяха много изненадани, че фаровете ми светят - да знаете, че компа пали само фаровете на "къси" (но не и габаритите) - точно както е по закон.
            ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
              ..... да знаете, че компа пали само фаровете на "къси" (но не и габаритите) - точно както е по закон.
              Това за Диско2 ли говориш? Защото компютъра на П38 осигурява в този режим с паленето на двигателя се "палят" и габарити.
              "Bis dat qui cito dat"

Коментар

Първоначално публикуван от valdivladi Преглед на мнение
                Това за Диско2 ли говориш?
                Да. Може би и компютърът на ЛРД-ІІ да осигурява в този режим и паленето на габарити, но аз не знам това.
                ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Режимите за дневни светлини управлявани съответно от BeCMа при П38 и BCUто при Диско2 са различни.
                  При Диско2 се палят само основните светлини (фарове на къси), докато при П38, освен фаровете се пускат и габарити.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X