Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фарове за Range Rover Classic

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Фарове за Range Rover Classic

Здравейте,
    искам да сменя фаровете на моя RR Classic. 1988год. Исках да се косултирам на форума:
    1. Къде мога да намеря нови на добра цена?
    2. Казаха ми, че се предлагали и едноразови фарове (с вградени лампи които не се сменят). Дали са по-добри? Основния им плюс бил че влага не влиза във фара...
    3. Дали фарове от Лада Нива стават по-размер? Ако някой е пробвал, или има табица с размерите.

От: Фарове за Range Rover Classic

Мисля, че това са все същите стандартни 7" фарове, които ги има на всякакви видове и размери превозни средства, от Трабант до Икарус, а в частност, и Нива. Такива се продават къде ли не, но са с различно качество. Руски могат да се намерят за 10-ина лева, приемливо качествени (примерно Wesem) - за по около 30лв.

С фар-крушки не се занимавай - те се използват в САЩ. Това с влагата им е единственото предимство, всичко друго са недостатъци.

Коментар

Мерси за бързия отговор!
      А малките фарове също ли са стандартни? Имам предвид тези които се включват на дълги. Моя модел е с 4 фара - два стандартни (както разбирам 7"), и два по-малки които работят на дълги (предполагам 4" или 5"). Те също ли са масово разпространени? Защото мисля и тях да сменя.

Коментар

Не знам, я му снимай муцуната. Стандартни май има само 6" и 7"

Коментар

А дали си заслужава (ако да - какви) да си сложи човек ксенони.
          Моите фарове също са за смяна (олюпен е рефлектора на места) и мисля да реша двата проблема накуп.
          Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Ако при Рейнджа фаровете са като Дефендерските са си мнооого добри и без ксенон.

Коментар

Първоначално публикуван от LR-RR Преглед на мнение
              Здравейте,
              искам да сменя фаровете на моя RR Classic. 1988год. Исках да се косултирам на форума:
              1. Къде мога да намеря нови на добра цена?
              ...........
              Нови и като нелоша цена има: ...ТУК и ...ТУК.
              Land Rover Discovery:
              - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
              Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                Не знам, я му снимай муцуната. Стандартни май има само 6" и 7"
                Ето за тези по-малките става въпрос
                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:farove.jpg
Прегледи:1
Размер:16.0 КБ
ID:5232612

Коментар

По-малките май са 6" - като на Лада 1500, разни BMW и други машини. Ще намериш.

Коментар

Попитай Джамбазов! Преди време той си купи един катастрофирал Рендж и му присади някакви фарове, от друг автомобил.
                    Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                    Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Слагай нивови,че нямат габарит и си гледай пашалъка,аз съм с такива

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC01849.jpg
Прегледи:1
Размер:167.7 КБ
ID:5232732
                      Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 02-12-10, 10:00. Причина: Снимка

Коментар

Днес си купих и сложих би-ксенон.
                        Има немалко ръжда по рефлекторите (най-вече в долната част).

Прогледнах!

И отпадна нуждата от смяна на рефлекторите

Имам малко питане, няумил съм си го да го направя, но за всеки случай да питам...
                        При монтажа на новите крушки се губи уплътнението, което спира да не влиза вода във фара. Дупката се пада от горната страна (оттам влизат/излизат жиците към крушката).
                        Предполагам е добре да се уплътни... Аз го виждам само със силикон да може да стане. Ако има други методи - казвайте.

"Управляващото" у-сво се намира на сухо и високо място, но самите дросели (как им викаха...) се намират на по-ниско - до фаровете. Техните съединения и те самите приличат на водо-устойчиви, има ли нужда да ги вдигам и тях на високо, че тогаз ще трябва да удължавам много жици и ще настане една...

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
                          Днес си купих и сложих би-ксенон.
                          Има немалко ръжда по рефлекторите (най-вече в долната част).
                          ...
                          И отпадна нуждата от смяна на рефлекторите
                          Изключително арогантен подход. Ти си прогледнал, но всички около тебе са ослепели. С тоя ръждив рефлектор правиш синя мъгла около себе си.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                            Изключително арогантен подход. Ти си прогледнал, но всички около тебе са ослепели. С тоя ръждив рефлектор правиш синя мъгла около себе си.
                            Изключително не си прав!
                            Внимателно настроих фаровете, защото от всичко най-много мразя да ми светят в очите... хем съм на високо
                            Естествено - не си купих сини, а бели, леко клонящо към жълто.

Коментар

Има и такова понятие като разсейване. Те пак са си настроени, просто имат и разсеяно излъчване. Да беше дал 50 лева за рефлектори - щеше и да виждаш по-добре, отколкото с ксенон.

А това, че не са сини е едно добро начало. Но само начало.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X