Здравейте, с падането на температурите забелязах по-затруднено палене на моя LR Freelander и след замерване се оказа, че всички свещи са изгорели.Р еших да ги сменя, но успях само първите три - четвъртата е зад нафтовата помпа и няма място за да излезе - малко не и достига... Дали трябва заради една никаква свещ да се сваля цяла помпа или има някакъв по-хитър начин, дали ако развия само електронния блок на помпата отгоре ще се разцентрова нещо? Става въпрос за фрилендър 2.0DI - 1999. Помпата е БОШ VP37 и я слагат и на VW и Шкода.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Подгряващи свещи за Фрилендър
Свий
X
-
Подгряващи свещи за Фрилендър
Тагове: Няма
-
От: Подгряващи свещи за Фрилендър
На три ще пали почти без разлика, че е без четвърта.Според мен не се опитвай с разни изпълнения за да не си навлечеш по-голяма беля. Може да има сутрин леко изхвърляне на бял пушек от незапалена нафта, но за секунди ще се коригира. Ако на мен ми изгори първата свещ, аз така ще направя.FREELANDER 2000 TDI 1999 г.
Коментар
-
От: Подгряващи свещи за Фрилендър
Първоначално публикуван от pandira Преглед на мнениеКолега 4 подгряваща свещ намери ли начин да я сложиш,че и аз съм със същия проблем.
Ходих на няколко сервиза-всички отказват да се захванат и да я подменят.Засега не съм забелязал затруднено палене сутрин - пали си добре.
BMW R 1100 GS
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар