Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Айде и аз да се похваля с Land Rover Discovery 300Tdi

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Айде и аз да се похваля с Land Rover Discovery 300Tdi

Вече и аз съм собственик на дълго чаканото Диско.

Взех машината на колегата tazmanieco. http://www.offroad-bulgaria.com/show...ght=tazmanieco

Така в колата има и един CDChanger 6 дисков

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCN5241.jpg
Прегледи:1
Размер:106.3 КБ
ID:5902927Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCN5240.jpg
Размер:88.0 КБ
ID:5902926Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCN5238.jpg
Размер:107.6 КБ
ID:5902925

С малко ровене в Google установих, че това е Phillips DC 802 и би трябвало да тръгне на Philips касетофонче с управление за changer, примерно Philips DC 741.

Моля ако някой има подобно касетофонче и му се занимава да пробваме дали changer-а работи.

P.S. с нетърпение очаквам да се запозная с останалите джипкаджии.

От: Айде и аз да се похваля.

Да ти е честито и много безаварийни.

Коментар

Честито! Обичай го и му се радвай, за да получиш същото от него.

Коментар

Честито и със здраве.
        За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Честит ти комфорт на пътя!

Коментар

Мерси на всички за пожеланията.

Първоначално публикуван от Dan7 Преглед на мнение
            Честит ти комфорт на пътя!
            За няколкото дена дето го търкалям най - големия комфорт е извън пътя. Там е като у дома си джипчо.

Коментар

Честита придобивка и много безаварийни.

Коментар

Честито и от мен и много безаварини километри. Ако минаваш покраи Варна се обади ще го пробваме на моя касетофон.
                Land Rover Discovery II 3,9 V8
                Лада Нива 21214 1,7i

Коментар

Честито и от мен.
                  Пожелавам много безаварийни и кални километри.
                  0осем9осем7шест0осем7едно
                  Миро

Коментар

Честито и от мен,и запомни че на диското не му трябва ласка а само смазка))Ласките запази за жената)
                    0885719173-Красимир

Коментар

Така днеска първо малко се помотах на канала, да поогледам по обсотйно ситуацията отдолу. Направи ми впечатление, че има амортесьор на кормилната рейка, който е избушен. Ше трябва да си сложа нов.

Име:DSCN5244.jpg
Размер:115.0 КБ
ID:5218462

След това се позанимавах с люковете. Те са електрически и само в много редки случаи успяват да се отворят. След доста ръчкане и смазване стигнах до извода, че нормалната работа на люка е първо да се вдигне в задната си част нагоре и след това да се плъзне назад, а при мен направо тръгва да се плъзга назад. Ако го задържа да не се плъзга в началото се отваря и успява да се затвори сам. След доста чудене набедих ей тази гумичка,

Име:DSCN5258.jpg
Размер:77.8 КБ
ID:5218460
                      че ми прави проблема. Тя е монтирана в отвора на люка отпред и ръбчето и трябва да го държи да не се плъзга докато не се повдигне в задния край (Поне така си мисля). Проблема в цялата работа, е че не знам дали съм на прав път. Някой друг борил ли се е с подобен проблем? Рових ама не можах да открия.

След това подкарах джипката към над Бистрица и в калта имах няколко хлъзгания и завъртания, които ми повдигнаха доста адреналина. Явно ще трябват по - чести и повече упражнения в шофирането на новата играчка.

П.С. ей тази снимка дето стои като прикачена накрая не можах да я преборя и да я намърдам в текста. Въпроса ми е за какво е тая джаджа.
                      Прикачени файлове

Коментар

От: Айде и аз да се похваля с Land Rover Discovery 300Tdi

Тази "джаджа" не е ли грубия филтър след резервоара? Ако правилно се орентирам по снимката и е този филтър, има една пробка в долната част на "чашката", която се развива и се източва събраната мизерия. Внимавай, че е пластмасова и се троши. Може да се развие от горна страна - чашката се държи централно с болт, но само с опипване става. И си пази очите. В моя филтър имаше една шепа натурална кал.

Коментар

СУПЕР!
                          Още едно Дискавъри (по-скоро нов Дисководещ)
                          Поздрав за избора и дълги години съвместно.
                          Последно редактирано от dimow; 17-10-10, 07:39.
                          Land Rover Discovery I 1996 2,0 MPI - SOLD
                          Димитър Димов +ЧЧ7784854894

Коментар

Filo филтъра съм го чистил,не напъвай пробката,защото няма отвъртане,аз отвъртях от горе болчето,свалил съм го и съм го почистил,него не го пипай за момента,а за напред от горе е на болтче и се сваля супер лесно за почистване .А като гледам и меката връзка си сменил майче?Утихна ли сега двигателчето малко?

П.С. май е време да сменя снимката
                            Последно редактирано от tazmanieco; 17-10-10, 09:24. Причина: носталгия

Коментар

Да смених и меката връзка сега е почти тишина. Има и една изгнила тръба между средното и крайното гърне, но "майсторчетата" в ЕМ Комплект много ме издразниха и си тръгнах. Ще я правя по - нататъка.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X