Здравейте колеги,
първо - извинявам се, че пускам нова тема по въпроса, но нямам достатъчно време да препрочета всичко, имайки предвид, че го правя предимно по време на работа.
Историята е такава...
Приятел докара от Англия Range Rover P38, 99' с БМВ мотор.
Цената, която му иска е ориентировъчно 3 000 лв.
Машината няма климатик (климатроник).
Въздушното окачване е заменено с механично.
Автоматична трансмисия.
Ел. пакет.
Дясна дирекция.
Преди време карах един Ягуар с десен волан, дали заради това, че още бях зелен шофьор, или защото просто е кофти, никак не се чуствах конфортно докато шофирах.
Имайки предвид ниската цена, която ми е обявена за джипа, мисля, че имам възможността да вложа някой лев в това налудничаво занимание.
Като хора с доста по-голям опит, питането ми е: "Заслужава ли си такъв род инвестиция, и колко би излязло смяната на дирекцията - говорим за актуална цена. Пригодена ли е 38-цата за смяна на волана, или ще трябва да се правят планки, да се реже, кърпи и т.н.
и... дали не е по-удачно просто да си го карам така!
бтв. ... Не му работят ел. стъклата и заключването, някаква какво ги управлява?
Благодаря предварително!
Съобщение от модератор:
Моля, напишете си в профила от къде сте.
Прочетохте ли това ...ЦЪК
първо - извинявам се, че пускам нова тема по въпроса, но нямам достатъчно време да препрочета всичко, имайки предвид, че го правя предимно по време на работа.
Историята е такава...
Приятел докара от Англия Range Rover P38, 99' с БМВ мотор.
Цената, която му иска е ориентировъчно 3 000 лв.
Машината няма климатик (климатроник).
Въздушното окачване е заменено с механично.
Автоматична трансмисия.
Ел. пакет.
Дясна дирекция.
Преди време карах един Ягуар с десен волан, дали заради това, че още бях зелен шофьор, или защото просто е кофти, никак не се чуствах конфортно докато шофирах.
Имайки предвид ниската цена, която ми е обявена за джипа, мисля, че имам възможността да вложа някой лев в това налудничаво занимание.
Като хора с доста по-голям опит, питането ми е: "Заслужава ли си такъв род инвестиция, и колко би излязло смяната на дирекцията - говорим за актуална цена. Пригодена ли е 38-цата за смяна на волана, или ще трябва да се правят планки, да се реже, кърпи и т.н.
и... дали не е по-удачно просто да си го карам така!
бтв. ... Не му работят ел. стъклата и заключването, някаква какво ги управлява?
Благодаря предварително!
Съобщение от модератор:
Моля, напишете си в профила от къде сте.
Прочетохте ли това ...ЦЪК

Коментар