Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Обръщане на дирекция на Range Rover P38

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Обръщане на дирекция на Range Rover P38

Здравейте колеги,
    първо - извинявам се, че пускам нова тема по въпроса, но нямам достатъчно време да препрочета всичко, имайки предвид, че го правя предимно по време на работа.
    Историята е такава...
    Приятел докара от Англия Range Rover P38, 99' с БМВ мотор.
    Цената, която му иска е ориентировъчно 3 000 лв.
    Машината няма климатик (климатроник).
    Въздушното окачване е заменено с механично.
    Автоматична трансмисия.
    Ел. пакет.
    Дясна дирекция.
    Преди време карах един Ягуар с десен волан, дали заради това, че още бях зелен шофьор, или защото просто е кофти, никак не се чуствах конфортно докато шофирах.
    Имайки предвид ниската цена, която ми е обявена за джипа, мисля, че имам възможността да вложа някой лев в това налудничаво занимание.
    Като хора с доста по-голям опит, питането ми е: "Заслужава ли си такъв род инвестиция, и колко би излязло смяната на дирекцията - говорим за актуална цена. Пригодена ли е 38-цата за смяна на волана, или ще трябва да се правят планки, да се реже, кърпи и т.н.
    и... дали не е по-удачно просто да си го карам така!
    бтв. ... Не му работят ел. стъклата и заключването, някаква какво ги управлява?
    Благодаря предварително!

Съобщение от модератор:
    Моля, напишете си в профила от къде сте.
    Прочетохте ли това
    ...ЦЪК
    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 12-10-10, 20:02.

От: Range Rover P38 - Обръщане на дирекция

Не си докарвай този кошмар на главата!За парите който ще ти струва да обърнеш дирекцията и да го постегнеш,можеш да си купиш с пазарлъксъщия с лява ,та дори и по-запазен.Ако все пак се изкушиш-карай си го така и му се радвай.Успех!

Коментар

Колега, от това дето си го описал и трите хиляди са му много. Вервай ми
      Както ти е казал доктора - 'ич не влизай в тоя филм!
      Наистина колкото ще ти струва машината + обръщането и възобновяването на
      неработещите агрегати ще си спазариш такъв в по-добро състояние с ляв волан.
      Поздрави
      "Bis dat qui cito dat"

Коментар

Първоначално публикуван от HellMad Преглед на мнение
        "Заслужава ли си такъв род инвестиция, и колко би излязло смяната на дирекцията - говорим за актуална цена. Пригодена ли е 38-цата за смяна на волана, или ще трябва да се правят планки, да се реже, кърпи и т.н.
        и... дали не е по-удачно просто да си го карам така!

бтв. ... Не му работят ел. стъклата и заключването, някаква какво ги управлява?

Благодаря предварително!
        Не.Не си докарвай на главата таз беля.Ако евентуално го вземеш си го карай така.Този модел е пълен с електроника докато го нагласиш всичко ще е цяло приключение.А това дето казваш ,че не му работят част от ел."екстри" може да си е заминал управляващия блок а той ще ти струва колкото половината Реиндж.Аз не съм чул даже някой да е сменял дирекция точно на този модел.За тези пари дето ще ги дадеш от Англия ще си купиш такъв в перфектно състояние с всичките му разходи.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X