Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Настройки на аларма - Land Rover Freelander?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Настройки на аларма - Land Rover Freelander?

Здравейте.
    Имам следния проблем с моя Фрийлендър - като го заключа с централното (активира се алармата) не свири. Не свири при удар, ако отключа и отворя вратите без да деактивирам алармата също не свири. Ако е смъкнат прозореца и отворя вратата отвътре (без да отключвам с ключа) тогава май почва да свири клаксона.
    Мисля, че това е нормално за този тип аларма, но проблема е, че застрахователите не харесват тази аларма и искат такава, която да пищи при опит за отваряне или удар по колата. Варианта е да сложа някаква евтина допълнителна аларма, но на мен ми се иска по-интелигентно решение. Няма ли начин да се ъпгрейдне или променят настройките на фабричната аларма, така че да удовлетворява застрахователите?

От: Настройки на аларма - Freelander?

Здравей колега.Трябва ти оригиналната диагностична апаратура за ленд ровър-testbook, която аз "случайно" имам.Мисля(но не съм 100% сигурен докато не се закачи колата), че може да се препрограмира.Ако имаш интерес-обади се.Ако ще слагаш неоригинална аларма-внимвай.Понякога го интерпретират като опит за кражба и оставаш на място.......
    0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
    Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
    Суперскан България www.decbg.com
    Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

От: Настройки на аларма - Land Rover Freelander?

Ще те посъветвам да опиташ нещо друго:
      1. Заключваш колата с дистанционното.
      2. Махаш дистанционното от връзката с ключа и го отдалечаваш от колата(поне на 20 метра)
      3. Отключваш с ключа.
      4. Пишеш какво е станало.
      Няма фабрична аларма с шоков датчик, както няма и държава където вечер не може да спиш от алармите на коли за по 2-3000лв.
      Относно препрограмирането-няма как да се променят само настройките на алармата.
      Както при всички модели на марката така и тук се избира код индекс за държавата за която е износ автомобила.
      Странното е че при Freelander съществува избор за държавата България(кодов индекс 22).

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X