Обява
Свий
Няма добавени обяви.
2 снимки на Отокар-ските Дифендъри на служба при Гражданска отбрана
Свий
X
-
Re: 2 снимки на Отокар-ските Дифендъри на служба при Гражданска отбрана
Ами май точно ProMobile са вносителите на Отокар.Първоначално публикуван от dafar Преглед на мнениеСнимките са правени в сервиза на ProMobile
Дали при тях не е разковничето за турски ЛР-ки ?? :О
Човека направил снимките обеща още
Коментар
-
Точно така, от D130, heavy duty, но 5.5 или 6.0. За Дифендър няма щатна метална джанта на 6.5.Първоначално публикуван от Victor Преглед на мнениеДжантите са от Дифендър 130 - heavy duty 6,5 или греша ?
Коментар
-
Грешиш heavy duty по информация от книжката са само 6,5 не ми е под ръка в момента. Ако разгледаш обявите за Дифендър в Mobile de на много от 90 и 110 изрично е споменато,че са с джанти от 130 6,5 heavy duty, поставяни допълнително, нещо като екстра. Аз безуспешно търсих такива втора ръка (новите са на цената на щатните ал.7,0).
Коментар
-
Ако не ви представлява трудност, бих ви помолил да публикувате снимките на тези ЛР Дифендър в тази тема. Не съм в Бг и не мога да ги отворя. Яро,благодаря ти предварително
Като гледам, размера на джантите не е променян отдавна. Аз съм с ЛР Серия 3 (къса база) и неговите джанти са стандартните, стоманени 5.5Fx16. Знаете ли дали се продават такива джанти и на каква цена? За стоманени джанти Heavy Duty 6.5Jx16 ще продължавам само да си мечтая
There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
No wahalla.
Коментар
-
https://htftp.offroad-bulgaria.com/D...d%20Rover1.jpgПървоначално публикуван от Tramp Преглед на мнениеАко не ви представлява трудност, бих ви помолил да публикувате снимките на тези ЛР Дифендър в тази тема. Не съм в Бг и не мога да ги отворя. Яро,благодаря ти предварително
Като гледам, размера на джантите не е променян отдавна. Аз съм с ЛР Серия 3 (къса база) и неговите джанти са стандартните, стоманени 5.5Fx16. Знаете ли дали се продават такива джанти и на каква цена? За стоманени джанти Heavy Duty 6.5Jx16 ще продължавам само да си мечтая
https://htftp.offroad-bulgaria.com/D...nd%20Rover.jpg
Заповядай!Последно редактирано от Yaro; 09-03-07, 22:54.
Коментар
-
Dafar,благодаря ти много за снимките
Хубави машини! Дано им опазят шнорхелите с циклонните филтри и ламБите на покрива от клоните. И джантите им са каквито си требе и обувките им френски и хубави
No wahalla.
Коментар
-
Виж в www.mobile.bg на обявите за Дифендър се продават точно такиваПървоначално публикуван от Tramp Преглед на мнениеАко не ви представлява трудност, бих ви помолил да публикувате снимките на тези ЛР Дифендър в тази тема. Не съм в Бг и не мога да ги отворя. Яро,благодаря ти предварително
Коментар
-
Благодаря ти Виктор
нямаше да се сетя да търся джанти на обявите за продажба на ЛР Дифендър.Надявам се,че стават на ЛР Серия 3 и обявата е още актуална.
Дължа почерпка на теб и Dafar.
Бъдете здрави
No wahalla.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар