Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нужда от диагностика на Автоматична Скоростна Кутия Land Rover Discovey 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Нужда от диагностика на Автоматична Скоростна Кутия Land Rover Discovey 2

Теча бил от няколко семеринга които са сменени и вече няма теч. Количеството масло останало в кутията което са източили било 2-3 литра, а след ремонта са сипали по малко от 7 литра, което ми се вижда малко, при положение че кутията събира 10 литра. Измерването е направено по определения начин при студен двигател, минава се през всички предавки и на неутрална се мери.
    O898595418 - Митко

Коментар

Първо
      Сваляна ли е кутията и изцеден ли е торка?
      Второ
      Превключването на високи обороти не е от износен торк а от управлението (мозъка) на кутията.

Коментар

Да, кутията е сваляна и е изцедено маслото, после е напълнена с ново, но не съм сигурен дали е сменен филтъра(утре ще питам). Не ми се струва по електрониката да е проблема, а по скоро е механичен.
        O898595418 - Митко

Коментар

Ами той не е ли механичен мозъкът на толкоз стара кутия.
          в общия случай, питащия, приема за точен и коректен,само отговора който е очаквал.....
          Land Rover Discovery 4 & VW Touareg 3.0TDI

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X