Някой сменял ли е гумените бутони на дистанционно на Land Rover Range Rover 2.5 TDS 1997г.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Дистанционно на Land Rover Range Rover Р 38
Свий
X
-
Дистанционно на Land Rover Range Rover Р 38
Двенеща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За първото не съм толкова сигуренТагове: Няма
-
От: Дистанционно на Land Rover Range Rover
http://www.rangerovers.net/repairdetails/keyremote.html .
-
От: Дистанционно на Land Rover Range Rover Р 38
Първоначално публикуван от topala_75 Преглед на мнениеНякой сменял ли е гумените бутони на дистанционно на Land Rover Range Rover 2.5 TDS 1997г.Land Rover FREELANDER 2 td4 S 2013г. Facelift
0886030780
Коментар
-
Първоначално публикуван от huntergencho Преглед на мнениеА аз вече почти втори месец си чакам поръчаното дистанционно номер 4 за моя p38 от Мото Пфое Стара Загора. Нормално ли е?
Коментар
-
Мисля, че не е много нормално. Поръчах го по номера на шасито в талона. Но и началника на сервиза го проверява. И имах усещането, че малко не знаят за какво става на въпрос но може и аз да бъркам. Също така при едно запитване към МП София ми казаха че от сервиза могат да ми дадат и ЕКА - кода. Но в МП Стара Загора същия началник на сервиз каза че няма как да ми дадат този код. Сигурно ще си имам главоболия с този ключ ама дано греша.Land Rover Range Rover 2,5 DT
Land Rover Discovery 200 TDI
BMW F650ST - RIP
"Совите не са това което са"
Коментар
-
Е в МФ е 4 лв. ... можеше да купиш 3 за 12 лв.
Аз съм го карал моя в Бургас в МФ и са много зле, но тук в София го оправиха сега преди морето и съм много доволен и от цената.Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 09-09-10, 17:56.RR P38
LZ3XA
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар