Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Range Rover Classic 3.5 V8 нещо вие ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Range Rover Classic 3.5 V8 нещо вие ?

Колеги имам следният проблем с гореспоменатия джип. При скорост над 50км/ч се чува едно доста неприятно виене , което се получавая само при подаване на газ . Когато газта е пусната няма виене , а при най-лекото подаване започва да вие. Според мен е от скоростите , тъй като при изклучеване от скорост и подаване на газ в движение го няма. Според вас лагер ли е или да си търся нови скорости? А самите скорости не влизат нито много трудно нито много леко !!!
    п.с Не намерих нищо в търсачката за подобен проблем.

От: Range Rover Classic нещо вие ?

Много относително.Трябва да се чуе или.....Ако някой не може да ти даде конкретен.......... при мен са 60 км..Надявам се да ти помогна.
    Здравето е щастие.Трудът е едно голямо възнаграждение.Децата са смисъла на живота.
    GSM-0878722322

Коментар

Първоначално публикуван от dimy Преглед на мнение
      Колеги имам следният проблем с гореспоменатия джип. При скорост над 50км/ч се чува едно доста неприятно виене , което се получавая само при подаване на газ . Когато газта е пусната няма виене , а при най-лекото подаване започва да вие. Според мен е от скоростите , тъй като при изклучеване от скорост и подаване на газ в движение го няма. Според вас лагер ли е или да си търся нови скорости? А самите скорости не влизат нито много трудно нито много леко !!!
      п.с Не намерих нищо в търсачката за подобен проблем.
      Дигай на подемник и слушай отдолу. Първо гледай дали ще се въртят всички гуми като си на скорост. После спрете по една от предния и задния мост. Вероятно ще се ориентиаш.
      За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от dimy Преглед на мнение
        ...
        Според мен е от скоростите , тъй като при изклучеване от скорост и подаване на газ в движение го няма...
        Освен скорости, силовото предаване включва раздатка, кардани, главно предаване, диференциал и полуоски.
        Така че не бързай с диагностиката "скорости". Изключват се възлите по веригата и се стига до проблемния възел/агрегат.
        п.п.

Не виждам какъв е мотора, ама да не "вие"/духа турбото през колекторите!? Щото на празен ход няма да "вие".
        Последно редактирано от Аndro 160; 11-08-10, 08:28.

Коментар

От: Range Rover Classic 3.5 V8 нещо вие ?

Бензинов е 3.5в8 от 1-вите с 4 скорости

Коментар

Дигай го и слушай. Или се разходи до Андро той да слуша.
            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Благодаря ,май така ще стане , да си го чуе някой дето разбира.
              Че в наше село нищо не разбират ;-( , преди години заради забравени и не стегнати болтове на предна гума на фронтерата ме пращаха за нов диференциал.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X