Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Теч в Land Rover Discovery1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Теч в Land Rover Discovery1

Колега това е много ценен документ.Благодаря.

Коментар

Ценно, благодаря.
      Утре ще го изуча и започвам с изолирането.
      Вече имам план с какво да заменя кечето, което е постоянно мокро.
      Като сменя и скъсаните уплътнения на вратите и си направя шнорхел, ще мога пак да се гмуркам.

Коментар

Такаа, както споменах при мен тече зад жабката над духалката за краката на пасажера, гледам назад в темета и други колеги са имали проблема.
        Днес ми остана време и разкарах пластмасата под чистачките.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20150218_212815.jpg
Прегледи:1
Размер:91.9 КБ
ID:5642522

От тук влиза въздух за купето. Снимката е кофти, незнам дали се вижда добре но това стърчи леко над купето и образува улей. Водата минава през уплътнението на прозореца, улея я хваща и засилва към краката на пасажера.
        Развивайки болтовете пластмасата може да се мести. Виждам че има някакво уплатнение което вече е заминало,
        освен това мирише силно на течността ми за чистачки . Утре мисля да мина със силикон около входа за въздух
        и гумата на прозореца. Предполагам ще свърши работа. Удачно е да се обърне внимание на другата страна.
        Там има подобна дупка която е затворена с метален капак, и там е възможен теч но предполагам по - малък защото няма улей да събира толкова вода .
        Land Rover Discovery
        Където е текло пак ще тече ...

Коментар

Първоначално публикуван от vas33 Преглед на мнение
          .....Удачно е да се обърне внимание на другата страна.
          Там има подобна дупка която е затворена с метален капак, и там е възможен теч но предполагам по - малък защото няма улей да събира толкова вода .

Под металният капак е моторчето за чистачки. Има си много хубаво уплътнение там.

Ето в този мой пост има снимки. 5-тата снимка е въпросният капак сниман от вътрешната страна. От там малко ме съмнява да пропусне. Упътнението е добро. Аз лятото намазах под уплътненията на люковете и около предният прозорец (и отгоре) и за сега да чукна на дърво вътре е сухо и не капе като тръгна след дъждовно време.
          LR Discovery 300Tdi 1996
          Subaru Outback 2.5 1998
          Subaru Legacy 2.2GX 1995 - продадено ;(

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X