Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Jeep Grand cherokee 3.0 CRD 2005 г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Jeep Grand cherokee 3.0 CRD 2005 г.

Привет колеги, сестра ми кара Jeep Grand cherokee 3.0 CRD 2005 г., има го от 2 години, откак е купен има един досаден проблем, от време на време както си кара, влиза понякога в сервизен режим и тогава повече от 60км ч не може да вдига, оправя го всеки път като загаси двигателя и запали и така до следващия път, каква е причината за това?

Има и друг проблем, когато е студено си пали веднага но тресе яко докато позагрее, оказва се че релето за подгревните свещи е било за смяна, това дали има връзка с аварийния режим и релето за да спре да работи дали е причинено от друг конкретен проблем?

Всичко това ви питам да знам за какво иде реч и какво да посъветвам сестра ми преди да посетят сервиз когато може.

По първият проблем е много вероянто да е от буксата с кабели, която влиза в скоростната кутия долу покрай картера и. С времето протичат, стопяват разни изолации там някъде или по трсето. Някоя лоша маса покрай акумулатор, умиращ такъв....
    Буксата се сменя всеки път при освежаване/смяна на масло и филтър. Струва ~30лв.
    WG 2.7 CRD

Коментар

• Еделвайс
      Еделвайс коментира
      Редактиране на коментар
      Ще и кажа за това, мерси и за снимката

Диагностика би показала повече от хвърляне на боб, но ако дава грешката при подаване на повече газ, подозирам спукан маркуч след турбото.
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

Коментар

• Еделвайс
      Еделвайс коментира
      Редактиране на коментар
      Ще го имам и това предвид и предам, мерси

Може да е и датчика за налягане на изгорелите газове до турбото,стара болка на ОМ 642
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от Даниел Цветков; 09-11-25, 10:26.
    ML W 164cdi

Коментар

• Еделвайс
      Еделвайс коментира
      Редактиране на коментар
      Благодаря, всеки съвет и насока са добре дошли.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X