Обява

Свий
Няма добавени обяви.

2018 Compass Latitude, внос от САЩ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• 2018 Compass Latitude, внос от САЩ

Здравейте,

Януари 2025 се прибираме в България след повече от четвърт век в САЩ. Автомобилът е вече в контейнер и ще пристигне на 7ми февруари.

Ако съм разбрал правилно, има разлика в вета на мигачите и как работят стоповете, или нещо такова. Очевидно няма да може да мине Технотест преди регистрация в България... Та, може ли някой да обясни с прости думи каква е разликата, какво се прави за да се "оправят" нещата и/или да препоръчате сервиз който да ги преработи. Виждам че се продават и в България, но не мога да преценя дали са "Европейски" вариант... Изобщо, малко съм объркан.

Поздрави!

Класическия "американски" стоп е червен и с една светлина, ( габарита и задния ход не го броим), "европейския" е с две червена за стопа и оранжева за мигача, друга разлика е че при мигач и стоп мига лампата на мигача ( оранжевата) и свети постоянно стопа ( червената ) при "американеца" от страната на мигача мига стопа , а от другата свети постоянно
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

• DNT62
      DNT62 коментира
      Редактиране на коментар
      За да се смени цвета на мигача... друга крушка или се сменя целият модул (където отразителят на мигача е жълт)?

"...при мигач и стоп мига лампата на мигача ( оранжевата) и свети постоянно стопа ( червената ) при "американеца" от страната на мигача мига стопа , а от другата свети постоянно..."

Означава ли това, че ще трябва "програмиране" заради разликата?

Извинявам се за въпросите, опитвам се да разбера какво ме чака :-). Не че мога го да направя сам...

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X