Здравейте,група!!!! От скоро се сдобих с Jeep Grand Cherokee wj 4.7 с quadra drive. Та проблема е следния.При движение със над 80 км/ч започва някакво бучене ту започва ту спира постоянно. И незнам на какво може да се дължи.Джипа има и газ /само да кажа/.Ще съм благодарен на всеки един, който може да ми каже от къде евентуално може да е проблема. Масла ли на дифовете или по-сериозен проблем. Поздрави!!!!!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бучене при 80+ км на Jeep Grand cherokee 4.7 quadra drive WJ
Свий
X
-
От: Бучене при 80+ км на Jeep Grand cherokee 4.7 quadra drive WJ
Карета преден кардан или разбита лагер главина на предно колело. Свали предният кардан и покарай, това ще елиминира половината от вероятностите ако ме разбираш какво имам в предвид!
Поздрави!Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!
А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd
-
....ще елиминира всички шансове за диагностика! Пусналият темата да иде на диагностика, или поне да сподели от къде е!Първоначално публикуван от EXALIBUR Преглед на мнение.. Свали предният кардан и покарай, това ще елиминира половината от вероятностите ако ме разбираш какво имам в предвид! Поздрави!0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Добре де , на Елкон ли да го закара заради шум при движение. Каква е тази диагностика дето диагностицира шум при движение. Аз му предложих да определи дали е каре дали е лагер главина. И това става като се свали предният кардан- елиминира вероятността да е каре.
Коментар
-
Не става така, при махане на кардана се променя натоварването на раздатката, отпадат и двете карета на кардана, променя се натоварването на дифа и лагерите му т.е. шумът ще изчезне, но кое от горните е шумяло.....Първоначално публикуван от EXALIBUR Преглед на мнениеИ това става като се свали предният кардан- елиминира вероятността да е каре.
Поздрави!0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Именно , така ще разбере дали има разбит лагер на предната главина.Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеНе става така, при махане на кардана се променя натоварването на раздатката, отпадат и двете карета на кардана, променя се натоварването на дифа и лагерите му т.е. шумът ще изчезне, но кое от горните е шумяло.....
Аз за това говоря.
Коментар
-
Уши нос гърло + очи и квалификация.Първоначално публикуван от EXALIBUR Преглед на мнениеКаква е тази диагностика дето диагностицира шум при движение.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар