Здравейте, днес по време на движение ми изписа Perform service, какво е това ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какво означава Perform service?
Свий
X
-
От: Какво означава Perform service?
МаслотоПървоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеНай-вероятно си преминал зададения на компа сервизен интервал ( в километри/мили ) и ти напомя за смяна (проверка) на .......
И след смяната трябва да се reset-не.Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.
Коментар
-
Ти.Първоначално публикуван от ianevi2 Преглед на мнениеКой трябва да го reset-не,аз или някой с компютър?
Щом пише, явно имаш EVIC - информационна конзола при централното огледало за обратно виждане. Задай му нов сервизен интервал - става обикновено с "change service interval" пр. 1000 км., запази го и после пак го промени, на колкото е бил зададен преди това. Доколкото знам, няма команда за RESET на стария интервал - трябва да му зададеш нов, а ако искаш да е пак същият - променяш новия.В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
Коментар
-
Тотално ме обърка,но ще пробвам.Случайно да имаш някой познат във Варна да го ползвам като жокер поне първия път?Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеТи.
Щом пише, явно имаш EVIC - информационна конзола при централното огледало за обратно виждане. Задай му нов сервизен интервал - става обикновено с "change service interval" пр. 1000 км., запази го и после пак го промени, на колкото е бил зададен преди това. Доколкото знам, няма команда за RESET на стария интервал - трябва да му зададеш нов, а ако искаш да е пак същият - променяш новия.Лесно беше само вчера
Jeep Cherokee - Liberty 3.7
Fab Fours Legend
Nissan Terrano II 2,4
Коментар
-
би трябвало да си така:
https://www.youtube.com/watch?v=DEgVT2plgYE
на 2:05мин гледай
тоя добре че се сети да обърне камерата
WH GRAND CHEROKEE HEMI 5.7 LIMITED
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар