Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение за Гранд 3.7 WK

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мнение за Гранд 3.7 WK

Колеги кажете ми нещо повече за Wk 3.7 2007г. с нави. Какъв е мотора и скоростна кутия. Как е като поддръжка, разход и вървеж. Проходимостта в сравнение с WJ как е ?
    Смятах да вземам 3.0crd, но ми се струва много тромав мотора и разхода му иде по-голям от 3.7 ( с газ ). Като разбера каква е раздатката Драйв или Трак ще пиша ( въпреки че ако е Трак, директно бих се отказал )

От: Мнение за Гранд 3.7 WK

Ако гледаш това LAREDO , което е единственото в сайтовете у нас с този мотор, имай предвид, че се продава от дооооста време. От Щатите е и трябва технотест, мотора го сочат за не особено динамичен, но за това пък лаком. Преди да гледаш раздатката, виж изобщо има ли бавни, защото е твърде вероятно да няма при точно този модел. По американските форуми споделят за електрически проблеми и общо взето отзивите са "не надежден". Иначе изглежда запазен и на декларираните километри .
    0899 шест5313нула
    За всекиго по нещо

Коментар

Sonda е прав , тромаво е има вариант с отворени диференциали и двата (без блокажи) внимавай като гледаш може да се разбере по VIN-на .
      А за този дето се продава отдавна един златен металик от USA , аз го съживих беше удавник.........!!!
      Еди Рангелов : 0885 088 444
      Няма незаменими има незабравими хора !!!

Коментар

Не е от БГ. Тези дни ще се обадят и ще попитам за вина и ще ви го предам... До сега само v8 съм имал, много искам да си взема 5.7 .....

Едва ли по интериора може да разберете нещо
        Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от ilianjo Преглед на мнение
          Едва ли по интериора може да разберете нещо
          Разбира се по интериора, че няма бавни*. Раздатката е "-trac", както я наричаш, с отворени диференциали (ако има преден диференциал изобщо, де )

* липсва Т-образният лост за включване на бавните:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2005_wk_24cm.jpg
Прегледи:1
Размер:73.3 КБ
ID:5683056
          България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от ilianjo Преглед на мнение
            Колеги кажете ми нещо повече за Wk 3.7 2007г. с нави. Какъв е мотора ...
            Дочуто мнение на професионален шофьор на Н-ското посолство: Двигателят е слаб за тази кола. Без бавни и с отворени дифове проходимостта е много зле.
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
              Дочуто мнение на професионален шофьор на Н-ското посолство: Двигателят е слаб за тази кола. Без бавни и с отворени дифове проходимостта е много зле.
              +1
              Еди Рангелов : 0885 088 444
              Няма незаменими има незабравими хора !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X