Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Отлепи ми се огледалото.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Отлепи ми се огледалото.

Вчера.На "Хемус".На прибиране от село.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0029.jpg
Прегледи:1
Размер:49.5 КБ
ID:6096251

Име:IMAG0030.jpg
Размер:67.5 КБ
ID:6096252

Име:IMAG0031.jpg
Размер:78.9 КБ
ID:6096253

та сега въпроса ми е с какво най-добре да го залепя?Първоначално помислих за Момент на Хенкел.После помислих за двойна лепенка.
    Тая черна материя дето се вижда и на основата и на стъклото е старото лепило.Много шантаво!Все едно навремето като са го лепили са нанесли слоя лепило и са го лепнали.Сега същия този слой се е разделил на две изключително равномерно.едната част на стъклото,другата на основата.Или пък са мазали и двете части ама па лепилото да се раздели по между си ми е шантаво.На места пада като кир,на други трябва да се помъчиш за да го махнеш.
    Та с какво ще стане по добре?Лепило или двойна лепенка?На основата кат се махне старото лепило си е пластмаса.

Приключена тема!В "Кобра" го залепиха със силикон за автостъкла срещу 6 лева!
    Последно редактирано от traun; 03-08-15, 10:21.
    Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
    0888854582
    Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
    Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!

От: Отлепи ми се огледалото.

И моето огледало от лявата страна се разлепи на автомивката, почистване на останалото лепило с бензин и корселин малко, и последва лепене с двоино лепяща лепенка ( едно такова като тиксо ).

Коментар

С двойнолепящо тиксо става, но ако е качествено, а не куче-марка. Например 3М. Все пак ще предпочета да го залепя с двукомпонентно лепило на Бизон, което е за пластмаса и ПВЦ, защото остава еластично след пълното стягане. Миналата година си залепих дъното на съда за течност за чистачките, което беше спукано по цялата си дължина и стана перфектно.
      много автомати-слаби резултати!

Коментар

Абе не е качествено тиксото , жена ми го ползва в офиса ,някаде към 2лв. е но вече близо 2 години не е мръднало.

Коментар

Тенкиу за отделеното време!!!!
          Както и да е,реших си въпроса.
          Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
          0888854582
          Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
          Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X