Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какви гранд черокита се търсят на пазара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какви гранд черокита се търсят на пазара

Здравейте колеги, искам вашето мнение кои модели на Гранд Чероки се търсят и най вече с кой двигател, понеже имах две v8 с газ.инж. лимитед 5.2 97г. и 4.7 99г. повече от перфектни и на 2рия ден ми ги купиха на много добра цена без пазарлъци...
    Искам да знам кои мотор от дизеловите ( за 3.1 знам че е под всяква критика, въпреки че като гледам купуват 2.5 ) и бензиновите ( v8 разбрах че е най най, за 4.0 v6 и др. искам да чуя вашето мнение ) също така и модел-година.
    За този момент ще търся за себе си пак някое 5.2 края на 96+ защото разбрах че са с много по-здраво окачване и т.н. и много по харесван от следващият 98+.. Понеже много искам в последствие като събера пари да си взема 2006+ модела 3.0d , искам мнението ви и за този модел кой двигател ще ми препоръчате...

П.С. През свободното време ще продължавам да чета форума за да не задавам излишни и тъпи въпроси

От: Какви гранд черокита се търсят на пазара

Колега, не знам каква е идеята на темата ти и едва ли някой ще разбере. 3.1 и 2.5 дизелите са мотори, които се вграждат в различни модели и през различните години. 4.0 v6 няма, двигателят е 6 цилиндров редови. Границата между моделите WJ и ZJ е 99-та, не 98-ма и кой модел е по-харесвам е въпрос на лично предпочитание. А за това кой е по-здрав - за джипове на тези години е мнооого относително.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X