Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на WJ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Избор на WJ

Интересува ме разхода на WJ с 4л. двигател и раздатка 242... дали ще харчи по-малко от 4,7 с Куадра драйв/куадра трак. Идеята е че се кара основно на задно. Като цяло 4л го дават че харчи колкото 4.7 защото е по-стар и леко не му достигат конете за това купе.
    Размислите са основно около разхода и това че няма да е необходимо 4х4 постоянно. А 4.7 го няма с 242, или поне аз не съм виждал.
    Поздрави!

От: Избор на WJ

Първоначално публикуван от teao Преглед на мнение
    Като цяло 4л го дават че харчи колкото 4.7 защото е по-стар и леко не му достигат конете за това купе.
    Размислите са основно около разхода и това че няма да е необходимо 4х4 постоянно. А 4.7 го няма с 242, или поне аз не съм виждал.
    Поздрави!
    Има много теми за това, че харчат еднакво и че свален напр. преден кардан на 4,7 л. модел спестява 0,6 литра на 100 км. гориво. В подписа ми има 2 коли - тази с 3,7 л. двигател харчи повече от тази с 5,7 л. Защото е с 4-степенна автоматична ск. кутия, а пък онази с 5,7 л. е с 5-степенна, пък и изключва 4 цилиндъра при дълго спокойно каране и т.н.
    България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

От: Избор на WJ

Мерси! И аз така предполагах...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X