Колеги поразгледах темите и не открих тема за черок 2,5 бензин от 90-те години а ми предстой покупката на такъв екземплqр та ми се ще да споделите малко инфо.Целта за коqто ще го ползвам е да излизам в гората на разходка и барбекю и ако се наложи да си прекарам нещо с него .Искам да знам има ли плюсове спрqмо другите или само минуси как е от към поддръжка части намират ли се разход какво да очаквам и тн.Това което знам е че има газов инжекцион с нови ресори е и видqх че нqма ръжди .Благодарq предварително на отзовалите се.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ДЖИП ЧЕРОКИ 2.5 БЕНЗИН
Свий
X
-
От: ДЖИП ЧЕРОКИ 2.5 БЕНЗИН
Това е добре че има части и че не са скъпи. А дали страдат от нещо специфично за да съм подготвен предварително.Имам впредвит некви слаби места дето си страдат тиа джипки.Примерно по двигател или окачване или скорости,раздатка нещо за което да се озъртам.То е асно че е на късмет да попаднеш на читав екземплар но ме блазни факта че цената му е доста примамлива. Точно затова се замислих че за тези пари освен витара или самурай друго не мога да взема пък ми се струва че Черокито би ми вършило повече работа.0878424143
0887424150
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар