Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ДЖИП ЧЕРОКИ 2.5 БЕНЗИН

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ДЖИП ЧЕРОКИ 2.5 БЕНЗИН

Колеги поразгледах темите и не открих тема за черок 2,5 бензин от 90-те години а ми предстой покупката на такъв екземплqр та ми се ще да споделите малко инфо.Целта за коqто ще го ползвам е да излизам в гората на разходка и барбекю и ако се наложи да си прекарам нещо с него .Искам да знам има ли плюсове спрqмо другите или само минуси как е от към поддръжка части намират ли се разход какво да очаквам и тн.Това което знам е че има газов инжекцион с нови ресори е и видqх че нqма ръжди .Благодарq предварително на отзовалите се.
    0878424143
    0887424150

От: ДЖИП ЧЕРОКИ 2.5 БЕНЗИН

Колега добре си се насочил,тази джипка няма да те изостави.А части се намират всякакви и на различни цени,но като цяло не е скъпо.Успех
    Jeep Grand Cherokee WJ 2.7 CRD
    Toyota Hilux III

Коментар

Това е добре че има части и че не са скъпи. А дали страдат от нещо специфично за да съм подготвен предварително.Имам впредвит некви слаби места дето си страдат тиа джипки.Примерно по двигател или окачване или скорости,раздатка нещо за което да се озъртам.То е асно че е на късмет да попаднеш на читав екземплар но ме блазни факта че цената му е доста примамлива. Точно затова се замислих че за тези пари освен витара или самурай друго не мога да взема пък ми се струва че Черокито би ми вършило повече работа.
      0878424143
      0887424150

Коментар

Колега аз имах cherokee но 2.1тд ако беше 2.5i нямаше да го продам.За слаби места не се сещам,сменял съм две карета по 35лв.и един семеринг на раздатката(231)които е 18лв.Успех
        Jeep Grand Cherokee WJ 2.7 CRD
        Toyota Hilux III

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X