Здравейте,и аз реших че ми е време за джип и харесах това ...... .Та какво ще е мнението на вас знаещите и патилите, като за първи джип.По принцип карам като пенсия и не търся скорост а проходимост лятото за разходки по горите /от Смолян съм а трупчийките са превърнали всички горски пътища в коловози и кал до коляно/ .А за зимата-просто ме мързи да слагам вериги /щото пътното или са изненадани или сериозно изтощени/.Знам че ще се наложи стягане при тая цена, но едни сегменти гарнитура или някой семеринг не ме плаши.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Мнение за конкретна обява
Свий
X
-
Тагове: Няма
-
От: Мнение за конкретна обява
Здравей, модераторите явно още не са видели темата, щом не са премахнали линка- според правилата на форума нямаш право да пускаш линкове към обяви!
За конкретния екземпляр- наистина мотора е слаб, а за по-точна оценка трябва да се отиде на място и да се види.Прецени си дали ти се прави тази разходка.
Успех!Keep the shiny side up, all four on the floor and with any luck I will see you on the trail!
Daihatsu Feroza F300 1.6 16V
Коментар
-
Абе слаб, слаб, но поне е по-сигурен от 2.5 италианеца..Не изглежда зле, а и за тая цена бива, особено ако се попазариш още малко. За целите ти става, а и друго за под две хиляди няма. Махни тия ръждясали халогени от бронята първо0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
Първоначално публикуван от danovsky Преглед на мнениеБратле бегай ,ама много далече от това недоразумение!!!!Лично аз съм го гледал и карал(миналата година) на цена доста под тая.....
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар