Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение за конкретна обява

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мнение за конкретна обява

Здравейте,и аз реших че ми е време за джип и харесах това ...... .Та какво ще е мнението на вас знаещите и патилите, като за първи джип.По принцип карам като пенсия и не търся скорост а проходимост лятото за разходки по горите /от Смолян съм а трупчийките са превърнали всички горски пътища в коловози и кал до коляно/ .А за зимата-просто ме мързи да слагам вериги /щото пътното или са изненадани или сериозно изтощени/.Знам че ще се наложи стягане при тая цена, но едни сегменти гарнитура или някой семеринг не ме плаши.
    Последно редактирано от Паджеровод; 20-05-14, 19:06. Причина: линк

От: Мнение за конкретна обява

много слаб мотор и не става дума за скорост

Коментар

Здравей, модераторите явно още не са видели темата, щом не са премахнали линка- според правилата на форума нямаш право да пускаш линкове към обяви!
      За конкретния екземпляр- наистина мотора е слаб, а за по-точна оценка трябва да се отиде на място и да се види.Прецени си дали ти се прави тази разходка.

Успех!
      Keep the shiny side up, all four on the floor and with any luck I will see you on the trail!
      Daihatsu Feroza F300 1.6 16V

Коментар

Абе слаб, слаб, но поне е по-сигурен от 2.5 италианеца..Не изглежда зле, а и за тая цена бива, особено ако се попазариш още малко. За целите ти става, а и друго за под две хиляди няма. Махни тия ръждясали халогени от бронята първо
        0899 шест5313нула
        За всекиго по нещо

Коментар

Братле бегай ,ама много далече от това недоразумение!!!!Лично аз съм го гледал и карал(миналата година) на цена доста под тая.....

Коментар

Първоначално публикуван от danovsky Преглед на мнение
            Братле бегай ,ама много далече от това недоразумение!!!!Лично аз съм го гледал и карал(миналата година) на цена доста под тая.....
            Братле,дай моля повече информация. Къв му е кусура-скапан мотор ,гнили тенекии, разтропана ходова част или всичко заедно?Питам защото съм на две туби бензин в едната посока,да не излезе някоя яма за пари.А бих се найграл да го стегна и да го разкарвам но в разумни граници..

Коментар

Добре че е форума, та ми се разясниха някои работи. Моля модератор да изтрие темата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X