Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за закупуване на JEEP GRAND CHEROKEE 3.0 CRD V6 - 2007 година LIMITED

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ за закупуване на JEEP GRAND CHEROKEE 3.0 CRD V6 - 2007 година LIMITED

Здравейте колеги,

За първи път ще си купувам високопроходим автомобил. Спрял съм се на Grand Cherokee 3.0 V6 2007 LIMITED година

Тъй като нямам представа за тези автомобили, бихте ли ме насочили какви цени са горе-долу консумативите, какви проблеми мога да очаквам, как да разбера дали европейски или амеркански модел.

Обкръжаващите ме съветват да не си купувам американски "кофи", но честно казано интериора много повече ми харесва от на други марки, а и ми е легнал на сърце.

Благодаря предварително.

Поздрави,
    Асен

От: Помощ за закупуване на JEEP GRAND CHEROKEE 3.0 CRDI V6 - 2007 година LIMITED

Първоначално публикуван от DesecratoR Преглед на мнение
    Спрял съм се на Grand Cherokee 3.0 V6 2007 LIMITED година

... как да разбера дали европейски или амеркански модел.

Обкръжаващите ме съветват да не си купувам американски "кофи", но честно казано интериора много повече ми харесва от на други марки, а и ми е легнал на сърце.

Благодаря предварително.

Поздрави,
    Асен
    По VIN-номера. Има декодери. Купувай смело. Твойте познати, естествено, са ти казали, че най-добре е "Лада Нива", "Хонда" или "Киа", всичко друго е боклук, нали ?
    България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

От: Помощ за закупуване на JEEP GRAND CHEROKEE 3.0 CRDI V6 - 2007 година LIMITED

За Хонда и Киа позна, но се опитваха да ми лансират и BMW X5 и Туарег, но все си мисля че Туарега е по-скъп за поддръжка от Jeep-a. А и не ми се струват особени offroad-и.

Коментар

Хамериканските са с червени пътепокозатели с 1 бял прозорец отзад, а за европа с 2 бели прозореца. По-добре V8. Като е гарга-да е рошава.
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Както казва Дядо Владо: "Вождът на племето Чероки изисква първоначално жертвоприношение от ~2к лв. веднага след полупка, за да не се събудят старите лоши шамани."
          Иначе най-общо казано: 2x2 литра масло диференциали, 2 литра раздатка, 5л скорости+филтър, 5 литра двигател+филтър, 15л. антифриз, ремък + мисля 3 ролки, може би и при него има 2 тампона+1 шарнир А-рамо, някое и друго шарнирче, тампонче, щуцерче. Гуми ~1к лв.
          Като за начало, добър старт би бил http://www.wkjeeps.com/kmenu.htm . За друго питай смело. Които могат - ще помагат.
          WG 2.7 CRD

Коментар

Поздрави, Асен
            .....пък и спомени от къде си, мож да има "джипари" наблизо.
            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
              .....пък и спомени от къде си, мож да има "джипари" наблизо.
              Ъхъ... И да почнат да го плашат с разглобяване на машинката... Де де..
              Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
              Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Благодаря на всички за бързите отговори.

В такъв случай, тъй като около мене няма познавачи на тази марка. Ако се спра на определен Jeep мога ли да го постна тук и евентуално да помоля някой от вас да го прегледа с мен или да ме опътите къде да го закарам да му метнат едно око.

Коментар

А има ли разлика в обслужването ако е хамерикано или европеец?

Коментар

Между другото - София, кв. Младост

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                      Хамериканските са с ...1 бял прозорец отзад, а за европа с 2 бели прозореца.
                      Какви са тия бели прозорци отзад ?
                      България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Между другото заглавието е: "3,0 CRD" .......

Коментар

Между другото - София, кв. Младост
                          Дали пък да ми не дойдеш на гости. Не че им разбирам, ама каквото знам....
                          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

От: Помощ за закупуване на JEEP GRAND CHEROKEE 3.0 CRD V6 - 2007 година LIMITED

Здрасти и от мен 3,0 CRD се сглобява в Грац Австрия и е много по добър избор от BMW , ML и т.н. в този клас поддръжката е доста по-евтина от ML 320 CDI !
                            Най-скъпо е маслото за мотора 9,5 литра по 26-36 лв.за литър но пък пробег 15000 км. .Страхотна динамика за дизел , голям въртящ момент и невероятна проходимост за на пръв поглед паркетен лъв !
                            Гледай внимателно при покупката !
                            Успех
                            Еди Рангелов : 0885 088 444
                            Няма незаменими има незабравими хора !!!

Коментар

От: Помощ за закупуване на JEEP GRAND CHEROKEE 3.0 CRD V6 - 2007 година LIMITED

9,5литра??? моя осмак събира само 4,5л.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X