Здравейте колеги въпроса ми е в кои как да спра климатика защото имам чуството че постоянно работи?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Как да спра климатика? - Cherokee 2.5 CRD 2003
Свий
X
-
От: Как да спра климатика? - Cherokee 2.5 CRD 2003
Първоначално публикуван от Vandi Преглед на мнениеЗдравейте колеги въпроса ми е в кои как да спра климатика защото имам чуството че постоянно работи?Няма невъзможни работи.Тел.0888344659
-
Не се спира, когато духа на стъклото и общо взето има само три позициЙ на врътката за посоките на духане, на коЙто нЕма климатик. Пожелавам ти да изкараш една ваканция / отпуска в Щатите и ще разбереш защо са решили да спестят от копче за изключване(пък аз си мислех, че само в България ни е шантав климатът с амплитуди от -20 до +40 )
България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
-
Компресорът на климатика /AC/ се включва автоматично, когато струята на въздуха е насочена изцяло или частично към предното стъкло. Идеята е, че така се изсушава влагата по стъклото по-бързо. За да не е включен компресорът, трябва врътката за посока на въздуха да е в някоя от трите десни позиции, на които няма символ за предно стъкло /тези, които не са оградени с червено/:
На моделите след 2005г. има отделен бутон за AC - ON/Off, но май пак се включва автоматично компресора при позиции на въздуха към предното стъкло. За да се изключи тази опция трябва да се прекъсне проводникът, който отива към AC в панела за управление на парното и AC. Става с разглобяване на таблото и панела и прекъсване на кабела или самата писта, като се свърже последователно ключ, чрез който да се включва и изключва тази верига:
Става въпрос за кабела, който е свързан към pin 2 на куплунга на панела.Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
First impression is not always true. Get inspired.
Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
Reading is sooo boring, unlike writing!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Vandi Преглед на мнениеБлагодаря на всички,доста зор видях с разхода с този климатик________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар