Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ при оглед на Grand Cherokee 5,2 в гр. Пловдив

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ при оглед на Grand Cherokee 5,2 в гр. Пловдив

Здравейте ,търся съдействие за оглед на Grand Cherokee 5,2 в гр. Пловдив.
    Общо взето нещата стоят така:
    Януари 1997
    231,000 км
    Бензин
    Автоматични
    212 к.с.
    5200 см3
    4/5 врати
    Бял металик
    Мерак имам но идея си нямам за какво да се оглеждам.
    Ако някой колега който е в час с марката и има възможност в понеделник 18.11.13 г. към 13.00-13.30 да отдели 20-30 мин. за оглед ще му бъда много благодарен.
    Джипката се намира в автокъща на Карловско шосе.Също така ако някой вече е ходил на оглед на въпросната машина моля да сподели впечатленията си.

rusev : Най-обичам заводските решения. В една автомобилна фирма има достатъчно високоплатени умни глави. Единствено в offroad-bulgaria.com има повече и по-подготвени специалисти.
    0898 51 31 46

От: Помощ при оглед на Grand Cherokee 5,2 в гр. Пловдив

ето какво се случи с Гранда 5,2 в Пловдив накратко:
    Тръгвам от Шумен за огледа с предварителна уговорка и малко преди да стигна Пловдив звъня на продавача.Дотук добре но влизам в автокъщата и... Гранда запален.Защо работи колата ???? Ами да ти е топличко колега Говоря с продавача и телефона му звънна 3 пъти да идват да го купуват (демек много желаещи много нещо)
    Та по въпроса със състоянието
    Външен вид - добър.
    Вътре ... пак добре.
    Масло в двигателя .... НЯМА.
    Автоматика превключва добре.
    При смяна от бързи на бавни ХЪРКА да си е*е майката........ все едно сменяш скорости без съединител (продавача пита :карал ли си такава кола досега??? и аз казвам :Не а той ми вика :ЕЕЕЕЕЕ колегааааааа те всички Грандове са си така,нормално си е за тях .
    Забравих да погледна кутия за масло ама нямаше и нужда.Като се наведеш под колата ясно се виждат и мотор и кутия целите в масло.
    ако някой го интересува нещо повече питайте че пиша докато се возя и не ми е много удобно.
    Продавача твърди че всички масла са сменени оня ден с Мопс ?????
    Каква е тая марка .. не знам.
    П.П> за маслото в двигателя казва че щом лампата на таблото не свети всичко е ок.
    Питам за майтап вече :На щеката защо няма ????
    отговор:Еба ли мааа му ама вервай ми щом не свети лампата значи си има достатъчно масло и всичко е наред.
    дано поне аз съм бил полезен на някой от тези 120 човека които прегледаха темата за 36 часа
    rusev : Най-обичам заводските решения. В една автомобилна фирма има достатъчно високоплатени умни глави. Единствено в offroad-bulgaria.com има повече и по-подготвени специалисти.
    0898 51 31 46

Коментар

Някои черпят за придобиване на нова кола, ти трябва да почерпиш за не-купуване на "нова" кола

Коментар

Иначе за хъркането от бързи на бавни е нормално да влиза по- трудничко и да издава този звук
        Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Раздатката няма синхронизатори и звукът е нормален. Препоръчва се от бързи на бавни и обратно да се минава в движение до около 5 км/ч, а не на място.
          България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

нали не забравяте че в това време скоростният лост трябва да е на N

Коментар

Да не е Marpa? Marpa е китайски супер некомерсиален продукт. Веднъж за проба взех от Метро течност за профилактика на двигател...голяма грешка, която повече няма да повторя.

Коментар

за черпенето .. ще почерпя.
                Вместо джипка за кеф си купих камион за работа но явно така ми е било писано.Някои от вас карат въпросния модел и смятат че това хъркане е нормално.Е не съм съгласен.Возил съм се достатъчно пъти в гранд и такова нещо за първи път чувам и виждам.
                0898 51 31 46

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X