Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане за конкретен джип...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Питане за конкретен джип...

Здравейте. Навил съм се да си купвам Гранд Чероки 3.0 CRD. Имам питане за един конкретен екземпляр. Знам, че не мога да пускам линкове, затова ще го опиша. Намира се на Самоковско шосе в София. Сив на цвят, октомври 2005, на 148 000 км. и струва 16 800, в един от големите сайтове. Някой ходил ли е да го гледа? Впечатления някакви? Машинката изглежда добре на снимките.
    Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Quadra Drive...отново
    0877стоидевет215–Радослав

От: Питане за конкретен джип...

Жертваш стотина лева и уговаряш автоджамбазина да го закарате с автовоз или на ход до дядо Владо и Димата за одобрение. Ако няма одобрение - по-добре 100 лв. назад, отколкото 16 - 17000.
    България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
      Жертваш стотина лева и уговаряш автоджамбазина да го закарате с автовоз или на ход до дядо Владо и Димата за одобрение. Ако няма одобрение - по-добре 100 лв. назад, отколкото 16 - 17000.
      Това е задължителна процедура, знам я. Мислех си че, може вече някой да го е гледал или карал дори при дядо. Цената, добре ли ви се струва? Като гледам, те токова си вървят.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
        Гмъц.... ама този ни го караха вчера,не е лош..... Днес ще е при Еди,..... друже Боголюбе благодарско, ние четем "американци" до 2004г. а това си е "Мерцедес" и то 2005. Неможе да съм коректен в диагностиката (освен визуално)....за въпроси телефона, че имам проблеми с нета...
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Аз го гледах днес мисля че си заслужава Не знам дали го е купил .
          Еди Рангелов : 0885 088 444
          Няма незаменими има незабравими хора !!!

Коментар

Айде, чакам някой да се похвали...гледам, че я няма за продажба вече.

Коментар

Днес обслужихме Гранда , има някои дреболии да поръчаме Очаквайте снимки !
              Еди Рангелов : 0885 088 444
              Няма незаменими има незабравими хора !!!

Коментар

Малко се позабавих с хваленето,преди малко обаче пуснах точно такава тема (хвалба ) със снимки.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X