Здравейте. Навил съм се да си купвам Гранд Чероки 3.0 CRD. Имам питане за един конкретен екземпляр. Знам, че не мога да пускам линкове, затова ще го опиша. Намира се на Самоковско шосе в София. Сив на цвят, октомври 2005, на 148 000 км. и струва 16 800, в един от големите сайтове. Някой ходил ли е да го гледа? Впечатления някакви? Машинката изглежда добре на снимките.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Питане за конкретен джип...
Свий
X
-
От: Питане за конкретен джип...
Жертваш стотина лева и уговаряш автоджамбазина да го закарате с автовоз или на ход до дядо Владо и Димата за одобрение. Ако няма одобрение - по-добре 100 лв. назад, отколкото 16 - 17000.България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
-
Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеЖертваш стотина лева и уговаряш автоджамбазина да го закарате с автовоз или на ход до дядо Владо и Димата за одобрение. Ако няма одобрение - по-добре 100 лв. назад, отколкото 16 - 17000.Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Quadra Drive...отново
0877стоидевет215–Радослав
Коментар
-
Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеЖертваш стотина лева и уговаряш автоджамбазина да го закарате с автовоз или на ход до дядо Владо и Димата за одобрение. Ако няма одобрение - по-добре 100 лв. назад, отколкото 16 - 17000.0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар