Здравейте, може ли някой да изкаже мнение за разход на газ 32 на 100 грацко каране на 4.0 99 година литров мотор. Газовото е романо. Работи перфектно, монтирано е преди 2 дни. На бензин ми даваше около 20-22 грацко. Пак казвам, нещо не ми се връзват нещата .... ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
НЕНОРМАЛЕН РАЗХОД НА ГАЗ НА ГРАНД ЧЕРОКИ 4.0
Свий
X
-
От: НЕНОРМАЛЕН РАЗХОД НА ГАЗ НА ГРАНД ЧЕРОКИ 4.0
Тоз модел са така.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Първоначално публикуван от manolsss Преглед на мнениеЗдравейте, може ли някой да изкаже мнение за разход на газ 32 на 100 грацко каране на 4.0 99 година литров мотор. Газовото е романо. Работи перфектно, монтирано е преди 2 дни. На бензин ми даваше около 20-22 грацко. Пак казвам, нещо не ми се връзват нещата .... ?
Поздрави
Коментар
-
нормално е за монтирана преди 2 дни уредба, не ти ли казаха да покараш малко и да ходиш за донастройки????? при 22/бензин, не трябва да ти харчи повече от24/газ при положение че караш по един и същи начин и засичаш правилно разхода!________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
-
Първоначално публикуван от danko_1984 Преглед на мнениеПокарай 500км и ходи за настройка,при нова газова разхода е по висок!А междо другото и смени въздушния филтър защото на газ има голямо значение за разхода
Коментар
-
Смятам че почти не трябва да има разлика бензин-газ.Газовото не е настроено правилно.Като се каже JEEP, колкото и да гори всеки вика нормално е.
Mercedes-Benz - M-class (W164) - ML 550 (388 Hp) 2008
Mercedes-Benz - Е-class (W211) - 4matic (224 Hp) 2008
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар